Петра П.
насмевка
- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 2.724
- Поени од реакции
- 6.297
осто да го сменам јузерот ?:smir:смени си го јузерот итно ... и продолжи да врескаш на паркети
осто да го сменам јузерот ?:smir:смени си го јузерот итно ... и продолжи да врескаш на паркети
а по што го имитираат Лака?Не се воопшто оригинални.Според мене само пробуваат да го емитираат босанецот Лака едноставно јас ги сметам како луѓе кои прават се на телевизија за да привлечат внимание...пример креваат нозе на маса зборуваат битолски и слично.Таман работа ако еден Тоше зборуваше крушевски или една каролина зборуваше битолски....:nesum:
pa grunge girl a ides na mizernive i komercijalni parketi :Sосто да го сменам јузерот ?:smir:
паркети и дрога се 2 различни поими, и да одлепуваат на журки и на тв ама наку лугето си се ок. Сашо кога не свират работи како таксист,Зоки е професор по историја а за другите не знам.Паркети како бенд беа порано беа многу добри но оваа песната со Елена Ристевска им е срање(не оти имам нешто против Елена).Инаку кој не знае бендот Паркети е оформен некаде во почетокот на 90 тите и имаат издадено повеке албумиВчера гостуваа во Прилеп. Искрено јас ги немам слушано и не можам да го кажам музичкиот аспект дали ги бива или не.А дека се одлепени е стварно се.Ама шо не праат ова дрогиве :smir:
За професиите нивни појма немав (не дека не познавам професори и таксисти што се дрогираат) иначе знам за почетоците на групата,иам едно 10тина песни онака шо ми се врткаат низ винамп шо ги снимиле никој ко не ги знаел т.е. ко ги знаело само подземјето :smir:паркети и дрога се 2 различни поими, и да одлепуваат на журки и на тв ама наку лугето си се ок. Сашо кога не свират работи како таксист,Зоки е професор по историја а за другите не знам.Паркети како бенд беа порано беа многу добри но оваа песната со Елена Ристевска им е срање(не оти имам нешто против Елена).Инаку кој не знае бендот Паркети е оформен некаде во почетокот на 90 тите и имаат издадено повеке албуми