Пари, кола и јадење „гомна“

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Што ќе ми е некој што има пари и кола кога ќе нема понашање. Таквите личности секогаш се издигнати над другите и се мислат нешто посебно и многу си допуштаат.Нејќам такви фраери. За разлика од другиот што нема да има кола, а кој ќе се понаша фино спрема мене, нема да биде издигнат над другите и кој што ќе се понаша и спрема другите нормално и фино, а не фраерски.
Едноставно не е се до колата и парите.
Повеќе ми е важно тоа каков впечаток ќе ми остави. Со колата која финост ќе ми ја покаже ? Ќе ме зема со кола за во град, а притоа ќе се понаша како некој Цар пред другите „демек тој имал другите немаат“.
Не тоа не е воопшто орајт. Фраеришта јок. :pipi:

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Чек , а богативе девојчиња по кој трчаат - исто по такви како нив или мож тука некој да заземе место ко спонзоруш - нешо такво :icon_conf па да ја гледа ко божица :toe:
и да ја гледа ко божица и да биде “лудак“ во кревет... т.е. да има куретина од пола метро (фигуративно) а преку ден да биде измеќар низ дома... како и на пример да и подаде, запали цигара и принесе пепелник кога она само ке помисли на цигара, а во меѓувреме да биде безгласна буква (во друштво) да ќути и седи до неа т.е. да ја краси. обавезно е да има бејби фејс.....
е нафатираните девојки кои се во “шемата“ бараат вакви лигуши, кои за жал морам да констатирам дека ги има многу...

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Не е се во парите, има нешто и во златото и дијамантите.

Шала настрана, парите, колата и јадењето „гомна“ не се пресуден фактор, но се олеснителна околност.
:salut:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Што ќе ми е некој што има пари и кола кога ќе нема понашање. Таквите личности секогаш се издигнати над другите и се мислат нешто посебно и многу си допуштаат.Нејќам такви фраери. За разлика од другиот што нема да има кола, а кој ќе се понаша фино спрема мене, нема да биде издигнат над другите и кој што ќе се понаша и спрема другите нормално и фино, а не фраерски.
Едноставно не е се до колата и парите.
Повеќе ми е важно тоа каков впечаток ќе ми остави. Со колата која финост ќе ми ја покаже ? Ќе ме зема со кола за во град, а притоа ќе се понаша како некој Цар пред другите „демек тој имал другите немаат“.
Не тоа не е воопшто орајт. Фраеришта јок. :pipi:
Сите што имаат пари не значи дека не се фини и дека немаат понашање.Е сега кого би одбрала ти,тој што има пари,или пак тој другиот под услов и двајцата да се фини прибрани дечки и да се однесуваат коректно према тебе?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
По којзнае кој пат ќе пишам. Али на вакви теми со задоволство ќе се повторам.
Се е до шмекот!
Убавиот eye контакт, духовитост, харизма, интелигенција и нормално да лае малку устата или шо би рекол авторот на темава да се "Јаде гомна" т.е. да бидеш интересен кон одредена девојка којашто си ја натаргирал да ја лапаш, ебеш, жениш...и тако даље!
Ова како на мене така и на многу мои другари им/ми успевало и сеуште им/ми успева!
Дечкото шо ја поставил темата сакал да каже за односот кон дрољите и спонзорушите! Доколку е за таков тип на девојки велам ок но воопшто не се согласувам дека тоа метод за сите девојки!
Немојте толку плитко да размислувате ве молам!
ШмекС

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Убавиот eye контакт, духовитост, харизма, интелигенција и нормално да лае малку устата или шо би рекол авторот на темава да се "Јаде гомна" т.е. да бидеш интересен кон одредена девојка којашто си ја натаргирал да ја лапаш, ебеш, жениш...и тако даље!
Ова како на мене така и на многу мои другари им/ми успевало и сеуште им/ми успева!
И мене татко ми така ме лажеше, не е ова шесдесет и седма знаеш...
Ти успева ама кај категорија Ц на џенцки.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Сите што имаат пари не значи дека не се фини и дека немаат понашање.Е сега кого би одбрала ти,тој што има пари,или пак тој другиот под услов и двајцата да се фини прибрани дечки и да се однесуваат коректно према тебе?
Aма нема таков. Повеќето што имаат коли и пари се издигаат над другите.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Aма нема таков. Повеќето што имаат коли и пари се издигаат над другите.
Има, само се многу малку и треба и среќа да имаш да ти налета ама па и квалитетни женски со мозок, понашање и убавина се исто така многу малку. Освен тоа ко машко колку и да си фин коа ќе налеташ на неколку фуфици сакал, нејќел ќе се смениш и нема веќе да си толку фин, така да има и кај вас делумна кривица зашто се машките дигнати, зборам за тие што стварно ги бива и се квалитет на секое поле.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Има, само се многу малку и треба и среќа да имаш да ти налета ама па и квалитетни женски со мозок, понашање и убавина се исто така многу малку. Освен тоа ко машко колку и да си фин коа ќе налеташ на неколку фуфици сакал, нејќел ќе се смениш и нема веќе да си толку фин, така да има и кај вас делумна кривица зашто се машките дигнати, зборам за тие што стварно ги бива и се квалитет на секое поле.
Па така е и женските се одбивни кога се фуфици, истото важи и за машките. Џабе му е кола и пари кога ќе се прави фраер.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Па така е и женските се одбивни кога се фуфици, истото важи и за машките. Џабе му е кола и пари кога ќе се прави фраер.
Па и не е баш џабе, помагаат да бидеш лежерен у понашање и многу да не ти пука ако те откачат пошто имаш поголем избор. Е сеа ако си идиот ќе налетуваш главно на такви женски ама сепак подобро да ги имаш (парите и колата) него без нив.

Ама не значи дека секој добро среден тип е идиот у понашање, исто ко што не мора секоја згодна да е фуфа (иако се повеќето) :).

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Доколу дечкото има добра кола, има пари и плус „ зборлест„ е, супер, ми одговара :), ама ако не знае како да направи да не посакам друг човек, тогаш се му е џабе па и палати да има.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Доколу дечкото има добра кола, има пари и плус „ зборлест„ е, супер, ми одговара :), ама ако не знае како да направи да не посакам друг човек, тогаш се му е џабе па и палати да има.

Ке те декларираат као ***** ако засакаш друг човек :) Пази пази се =)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Ке те декларираат као ***** ако засакаш друг човек :) Пази пази се =)
сунце има пишано посакам. Посака и засака секако дека не е исто.
Но ни едното ни другото не прават една девојка курва.
Во времиња кога емоционалното неверство е сосема нормално и често, сите сте курви, не? Добро де, сме :wink:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Се тоа убаво пари коли ова она...Ама ако си труп,џабе ти е се.Прост пример Казанова.Не верувам дека човекот имал некое си богатство или којзнае што--амаа... ете растурал.Така да,не е се до парите:back:
До „гомната“ е... тој убаво ги спакувал и лесно се продавале

--- надополнето ---

Што ако јас како жена имам многу пари,кола и љубам да „јадам гомна“,како ќе помине стратегијава?
Ќе си останеш стара мома, со се она што си го имаш многу. Или во спротивно да дозволиш дуплирање на богатството...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Kajgana Shop

На врв Bottom