Аман од вакви теми и муабети...:uvo: Денес веќе се алудира на комплекс-немаш пари ,кукаш дека девојките трчаат по нив ,немаш кола девојките трчале по кола...ајде да ја свртиме паричката и да прашам јас , колку девојки ви се залепиле зашто сте имале голема пара или не знам ти што?Уствари прашањево е кој кај нас па има толкава пара и вози што ти јас знам..ако досега сте имале нормални врски и никој не ве гледал низ материјална призма немате право да зборите овде, ако пак некој ве цедела со кој памет сте биле со неа?
Секој другар што ми го има речено ова го имам прашано истото-Ти си бил со некоја која трчала по пари? Одговорот секогаш е не ,зашто не биле луди да се закачат за некоја скопска примадона ..во суштина муабетов е секогаш хипотетички ,се поврзува парата со жената,и најчесто муабетот го прават луѓе кои спонзоруша виделе само како дреме на шанк и чека жртва.За да ќарите некоја со пара ви треба пара ,она знае точно по која цифра трча и верувам по список го знаат скопјево кој колку тежи,подобро што си немате работа со нив..