Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Абе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...
Moeto dosega nema napraveno takva glupostАбе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...
Колку време го имаш?дечки да ви се пофалам денеска конечно почна папагалчето да јади од рака и да стои напрст...
уште колку време да не го пуштам од кафез ???
точно 9 денаКолку време го имаш?
Почекај уште 5-6 дена нека се привикне уште малку на околинататочно 9 дена
е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???Почекај уште 5-6 дена нека се привикне уште малку на околината
Остави го само да си излезе,коа ќе биде сигурно.е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???
и за внесување како само да влези или јас пак ???
definitivno mu treba vreme na novoto papagalce...moeto nemrdna 4 dena od ko go kupiv...samo poleka ne go plasi imaj trpeniePa vaka pred 3 dena si kupiv papagalce tigrica masko i imam edna druga tigrica zensko e gi cuvam oddeleno odpocetok kolku da se pripiromat ama voa novovo papagalce so go zemav pred 3 dena samo stoi vo mesto i koga ke mu se priblizam se plasi ve molam za pomos so e rabotava dali mu treba uste vreme ili so e rabotavaa....
Ко женче ми изгледаси зедов нова нимфа. Уште е без име, пошто не знам дали е машко или женско.
Ако некој може да познае од сликата, фала пуно!
позддрав до ситеее
пее или не пее , ама вака ми изгледа дека е женка ... машките имаат помутав и поизгубен поглед !!!си зедов нова нимфа. Уште е без име, пошто не знам дали е машко или женско.
Ако некој може да познае од сликата, фала пуно!
RIP parroth...таман сеа купи си ново,ако можеш да најдеш вакво супер,ако не ти предлагам розелаДенес ми умре папагалот.
Исто вакво беше. Повеќе од 15години го чував А пред тоа други го чуваа неколку години.