Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...

Абе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...

Moeto dosega nema napraveno takva glupost :)

дечки да ви се пофалам денеска конечно почна папагалчето да јади од рака и да стои напрст... :vozbud::vozbud::D:D:D:D
уште колку време да не го пуштам од кафез ???

Почекај уште 5-6 дена нека се привикне уште малку на околината :)
е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???
и за внесување како само да влези или јас пак ???

е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???
и за внесување како само да влези или јас пак ???
Остави го само да си излезе,коа ќе биде сигурно.
А за внесување,може одпочеток нема да сака да влегува ти ќе го внесуваш,ама ќе навикне и ќе си иде само :)

Pa vaka pred 3 dena si kupiv papagalce tigrica masko i imam edna druga tigrica zensko e gi cuvam oddeleno odpocetok kolku da se pripiromat ama voa novovo papagalce so go zemav pred 3 dena samo stoi vo mesto i koga ke mu se priblizam se plasi ve molam za pomos so e rabotava dali mu treba uste vreme ili so e rabotavaa....

Decki deneska prvpat go izvadi papaglot na tarrasa i pocna da svirka nonstop....vo red e toa ili ???
go imam 3 nedeli
--- надополнето: 23 август 2012 во 19:59 ---
Pa vaka pred 3 dena si kupiv papagalce tigrica masko i imam edna druga tigrica zensko e gi cuvam oddeleno odpocetok kolku da se pripiromat ama voa novovo papagalce so go zemav pred 3 dena samo stoi vo mesto i koga ke mu se priblizam se plasi ve molam za pomos so e rabotava dali mu treba uste vreme ili so e rabotavaa....
definitivno mu treba vreme na novoto papagalce...moeto nemrdna 4 dena od ko go kupiv...samo poleka ne go plasi imaj trpenie :)

си зедов нова нимфа. Уште е без име, пошто не знам дали е машко или женско.
Ако некој може да познае од сликата, фала пуно! :-)
3095u7m.jpg
позддрав до ситеее

Ако некој може да познае од сликата, фала пуно! :)
3095u7m.jpg
позддрав до ситеее
Ко женче ми изгледа :D

Ако некој може да познае од сликата, фала пуно! :)
пее или не пее , ама вака ми изгледа дека е женка ... машките имаат помутав и поизгубен поглед !!!

Денес ми умре папагалот.
DenglerSW-Peach-faced-Lovebird-20051026-1280x960.jpg

Исто вакво беше. Повеќе од 15години го чував :( А пред тоа други го чуваа неколку години. :(

Денес ми умре папагалот.
DenglerSW-Peach-faced-Lovebird-20051026-1280x960.jpg

Исто вакво беше. Повеќе од 15години го чував :( А пред тоа други го чуваа неколку години. :(
RIP parroth...таман сеа купи си ново,ако можеш да најдеш вакво супер,ако не ти предлагам розела :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom