Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Абе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...
Moeto dosega nema napraveno takva glupostАбе дечки .. вашите папагалчиња си го јадат изметот ? малку глупо прашање али мојов од кој знам ќе си направи беља и го собира после ...
Колку време го имаш?дечки да ви се пофалам денеска конечно почна папагалчето да јади од рака и да стои напрст...
уште колку време да не го пуштам од кафез ???
точно 9 денаКолку време го имаш?
Почекај уште 5-6 дена нека се привикне уште малку на околинататочно 9 дена![]()
е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???Почекај уште 5-6 дена нека се привикне уште малку на околината![]()
Остави го само да си излезе,коа ќе биде сигурно.е заборајв да прашам ... да го чекам само да излези или напрст да го изнесам ???
и за внесување како само да влези или јас пак ???
definitivno mu treba vreme na novoto papagalce...moeto nemrdna 4 dena od ko go kupiv...samo poleka ne go plasi imaj trpeniePa vaka pred 3 dena si kupiv papagalce tigrica masko i imam edna druga tigrica zensko e gi cuvam oddeleno odpocetok kolku da se pripiromat ama voa novovo papagalce so go zemav pred 3 dena samo stoi vo mesto i koga ke mu se priblizam se plasi ve molam za pomos so e rabotava dali mu treba uste vreme ili so e rabotavaa....
Ко женче ми изгледаси зедов нова нимфа. Уште е без име, пошто не знам дали е машко или женско.
Ако некој може да познае од сликата, фала пуно!
позддрав до ситеее![]()
пее или не пее , ама вака ми изгледа дека е женка ... машките имаат помутав и поизгубен поглед !!!си зедов нова нимфа. Уште е без име, пошто не знам дали е машко или женско.
Ако некој може да познае од сликата, фала пуно!![]()
RIP parroth...таман сеа купи си ново,ако можеш да најдеш вакво супер,ако не ти предлагам розелаДенес ми умре папагалот.
![]()
Исто вакво беше. Повеќе од 15години го чувавА пред тоа други го чуваа неколку години.
![]()