- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 274
- Поени од реакции
- 5
Абе во конект гсм, ми понудија т630, за 2000...? леле ќе мора да купувам нешто, башка денес се шишав- лута ми е девојка ми...:pos2:
Да бе ако на Т610 џојстико е срање тогаш на овие поновите што се К... е незнам шо.BEZSTRASNIOT напиша:Абе не зимај ни т630 ни т610 ке ти се заебе за пола месец џоистикот!! па пак ќе ти се налути женска ти!! lol
Druze eve ti link vidi si sam :helou:kiksuperman напиша:Ми продаваат PALM телефон, со touchscreen, мислам без тастатура и демек имало 1 гб меморија... итн. за 5 000 ден. Некој ако се разбира дали е точно наведеното за телефонов да ми каже нешто. фала.
A шо ја реков дека на овие другиве не е срање?CyberBop напиша:Земи си го Т610 нема да зажалеш ја сум користел таков и стварно е Да бе ако на Т610 џојстико е срање тогаш на овие поновите што се К... е незнам шо.
зависи од тоа колку работите со џоистикот и како го чувате телефонот. Драго ми е кога некој знае да цени нешто.smole напиша:мене и на 5 другари ни се немаат заебано к750 и к310. Неможете да генерализирате све толку лесно.
Не би рекол...јас имам К310 1 година и сега засега не сум имал проблеми...Кај нив е лесно ќе ја извадеш предната маска и тоа капачето за џојстикот ке ги пребришеш,и се е решено.smole напиша:мене и на 5 другари ни се немаат заебано к750 и к310. Неможете да генерализирате све толку лесно.
секундарно.CyberBop напиша:Не би рекол...јас имам К310 1 година и сега засега не сум имал проблеми...Кај нив е лесно ќе ја извадеш предната маска и тоа капачето за џојстикот ке ги пребришеш,и се е решено.