е зш го продаваш?Попај напиша:Јас го купив некни,со 64 мб картичка,ама така ја напишав цената,пошто не знам како одат
Питах дали има некој заинтересиран за тај телефон па мистичен ме пита за цената,не дека многу сакам да го продадам.Necrophilia напиша:е зш го продаваш?
Абе убав е тој у900 ама она има д900 користи и е попалена по 7390 незнам зашо ама попалена е едноставно и ќе го земе 100%, а ако би нарачале или остаи капар би можело да го имаш побрзо?Necrophilia напиша:До Безстрашниот:
Немам моментално 7390, а о мо рекоа многу грд бил, за исти пари бољи земи си нешто многу подобро како У600 самсунг ако ти е за женско.
Иначе последна цена пред 6 недели била 285 евра.
п.с. не верувам дека ке го имам во теков на следната недела.
земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.BEZSTRASNIOT напиша:Абе убав е тој у900 ама она има д900 користи и е попалена по 7390 незнам зашо ама попалена е едноставно и ќе го земе 100%, а ако би нарачале или остаи капар би можело да го имаш побрзо?
lol, ok ok нема више!!!:pos2:Necrophilia напиша:земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.
п.с. дај бе немој на форум да изнесуваш изјави дека е попалена:pos2:
Aбе види сеа коа татко ти ке биде газда на 1,2,3 или повеќе кафани или кафичи,(може е сеа да не те навредам) и ти ќе си играш курташак, иначе дома има еден телевизор ко у кладилница метар ипол, коа ке го видиш ке си речеш ејјјј шо е ова бе? а уствари коа ке се свртиш десно ко ке видиш уше една плазма на зид од метар веке се ке ти е јасно:pos2: :pos2: па сеа ти види ние глеаме дома на 51 или 72 екран а она на минимум метар:pos2: :pos2: , па зошо да не си игра со мобилните?јахутерминал напиша:Добро бе што правите со ова мобилниве? Курташак си играте? Не и чинел д900?
мене искрено не ми чини Д900. И во преходни теми имам кажувано и мрчено за телефонот, Армин06 си ги бранеше своите ставови и се препукувавме... сепак мое мислење е Д900 - шит. Единствена предност затоа што телефонот држи цена е 3.15мегапикселната камера - во која се сомневам дека има екстензија. :pos2:јахутерминал напиша:Добро бе што правите со ова мобилниве? Курташак си играте? Не и чинел д900?
Друже вие топло ладно си праите со врската... или ги менјаш девојкиве со п910 ко мобилните шо ги мењаш? (оффтопик)Necrophilia напиша:п.с. на бившата ми девојка П910та не и се свигаше за помалце од година дена и поминал меракот. - Сега користи 3310 нокиа, највеке ради снејкот.
на ново околу 270/280V_X_A напиша:Moze da mi kazete koja cena ide Sony Ericsson K800i???
Е за менито си у право. Полошо немам видено. Баш со Безстрашниот се инатевме он го фалеше, али погрдо неможе да биде.:nesum:Necrophilia напиша:Менито му лом. Полошо мени на телефон немам видено. Можеби се е е до на вика - ама самсунг никогаш не би направиле таква грешка. Освен што има некои ситни багови телефонот и доста брзо му откажуваат лизгачите - значи не флетот, друг немам што да критикувам кај телефонот.
сакаш нова Н70 со доста добра доплата??? во пвт ке ти кажам цена.BEZSTRASNIOT напиша:Некро ако ти наиде некоја н70ка кажувај сакам да го сменам овој, некако не е телефон на слајд за мене незнам зашо!! или па ако наиде и некоја евтина к 800ка!!