Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Попај напиша:
Јас го купив некни,со 64 мб картичка,ама така ја напишав цената,пошто не знам како одат :)
е зш го продаваш?

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Necrophilia напиша:
е зш го продаваш?
Питах дали има некој заинтересиран за тај телефон па мистичен ме пита за цената,не дека многу сакам да го продадам.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Necrophilia напиша:
До Безстрашниот:

Немам моментално 7390, а о мо рекоа многу грд бил, за исти пари бољи земи си нешто многу подобро како У600 самсунг ако ти е за женско.

Иначе последна цена пред 6 недели била 285 евра.
п.с. не верувам дека ке го имам во теков на следната недела.
Абе убав е тој у900 ама она има д900 користи и е попалена по 7390 незнам зашо ама попалена е едноставно и ќе го земе 100%, а ако би нарачале или остаи капар би можело да го имаш побрзо?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
BEZSTRASNIOT напиша:
Абе убав е тој у900 ама она има д900 користи и е попалена по 7390 незнам зашо ама попалена е едноставно и ќе го земе 100%, а ако би нарачале или остаи капар би можело да го имаш побрзо?
земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.

п.с. дај бе немој на форум да изнесуваш изјави дека е попалена:pos2:

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Necrophilia напиша:
земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.

п.с. дај бе немој на форум да изнесуваш изјави дека е попалена:pos2:
lol, ok ok нема више!!!:pos2: :zver:

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Добро бе што правите со ова мобилниве? Курташак си играте? Не и чинел д900?

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
јахутерминал напиша:
Aбе види сеа коа татко ти ке биде газда на 1,2,3 или повеќе кафани или кафичи,(може е сеа да не те навредам) и ти ќе си играш курташак, иначе дома има еден телевизор ко у кладилница метар ипол, коа ке го видиш ке си речеш ејјјј шо е ова бе? а уствари коа ке се свртиш десно ко ке видиш уше една плазма на зид од метар веке се ке ти е јасно:pos2: :pos2: па сеа ти види ние глеаме дома на 51 или 72 екран а она на минимум метар:pos2: :pos2: , па зошо да не си игра со мобилните?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јахутерминал напиша:
мене искрено не ми чини Д900. И во преходни теми имам кажувано и мрчено за телефонот, Армин06 си ги бранеше своите ставови и се препукувавме... сепак мое мислење е Д900 - шит. Единствена предност затоа што телефонот држи цена е 3.15мегапикселната камера - во која се сомневам дека има екстензија. :pos2:

Менито му лом. Полошо мени на телефон немам видено. Можеби се е е до на вика - ама самсунг никогаш не би направиле таква грешка. Освен што има некои ситни багови телефонот и доста брзо му откажуваат лизгачите - значи не флетот, друг немам што да критикувам кај телефонот.

п.с. а што ке кажеш за мене, што не знам што телефон вечер да користам? ми здосади од 6230и, од к750, од 6630, од Д820, од 6820... :pos2:

п.с. на бившата ми девојка П910та не и се свигаше за помалце од година дена и поминал меракот. - Сега користи 3310 нокиа, највеке ради снејкот.

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Necrophilia напиша:
п.с. на бившата ми девојка П910та не и се свигаше за помалце од година дена и поминал меракот. - Сега користи 3310 нокиа, највеке ради снејкот.
Друже вие топло ладно си праите со врската... или ги менјаш девојкиве со п910 ко мобилните шо ги мењаш? (оффтопик)

Нема ама баш НИШТО освен изглед тоа Д900,ни мени... ни камера ко шо треба.. ни нишо,само добар изглед... и неквалитет.

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Moze da mi kazete koja cena ide Sony Ericsson K800i???

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
V_X_A напиша:
Moze da mi kazete koja cena ide Sony Ericsson K800i???
на ново околу 270/280
на старо 180/200 - преку сила ако е добро сочуван. Последниот пред 3 недели го дадов за 190 со сменета оригинална маска. (леле само маската 60 евра во Мобико ја земав.)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Necrophilia напиша:
Менито му лом. Полошо мени на телефон немам видено. Можеби се е е до на вика - ама самсунг никогаш не би направиле таква грешка. Освен што има некои ситни багови телефонот и доста брзо му откажуваат лизгачите - значи не флетот, друг немам што да критикувам кај телефонот.
Е за менито си у право. Полошо немам видено. Баш со Безстрашниот се инатевме он го фалеше, али погрдо неможе да биде.:nesum:

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Некро ако ти наиде некоја н70ка кажувај сакам да го сменам овој, некако не е телефон на слајд за мене незнам зашо!! или па ако наиде и некоја евтина к 800ка!!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
BEZSTRASNIOT напиша:
Некро ако ти наиде некоја н70ка кажувај сакам да го сменам овој, некако не е телефон на слајд за мене незнам зашо!! или па ако наиде и некоја евтина к 800ка!!
сакаш нова Н70 со доста добра доплата??? во пвт ке ти кажам цена.

Глеј уствари овој искеширај го... имам добра цена за н70 за тебе, ни Бојан не би можел да ја набави по таа цена а не камоли да ја продаде хахахахааа :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom