аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
дечки. колку можам да му зеам на сони ериксон виваз про користен 8 месеца од т мобајл земен? - уште е под гаранција телефонот !!!
Ги нудат и по 100-120 еурадечки. колку можам да му зеам на сони ериксон виваз про користен 8 месеца од т мобајл земен? - уште е под гаранција телефонот !!!
Околу 350е.Me interesira za kolku pari mozam da prodadam HTC sensation koristen 2nedeli zemen od T-mobile so sve so ide od tmob.
Koлку нокиава?Дечки, давам Nokia 6700
Заинтересирани по ПП.
vujkomi gi zema it i tuka gi prodava po 4oo evra ama so se pakovka novi neotvoreni taka da nesto poeftini od vo prodavnica a sepak novikolku e da se zeme poloven, a kolku nov iphone4, 16 ili 32gb ???
Desire HD-то е на брат ми, сочуван е исто како нов значи без гребаница, чуван во силиконска футрола и заштитна фолија, со кутија и цела опрема оргинална, гаранција до февруари некаде ... 280 еври фикснаКупувам HTC Desire HD, да е добро сочуван и по можност со гаранција .. Понуди во ПП
ти пратив ППDesire HD-то е на брат ми, сочуван е исто како нов значи без гребаница, чуван во силиконска футрола и заштитна фолија, со кутија и цела опрема оргинална, гаранција до февруари некаде ... 280 еври фиксна
продаденпродавам ZTE RACER андроид 3.000 фиксно ..
ПП