Пазарете се тука!

П

Паган-др

Гостин
Продавам 3 пара слушалици. 2 за Сони Ериксон и 1 Самсунг. Во функција, оригинал.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
znam deka nema,ama cudno e sto po menito ke poznaes dubajski ili kineski telefon, a na ovoj nisto ne se poznava,kako i da e,slot kartickata nisto ne unazaduva :)
Нестручни лица неможат да познаат.

Слотот за картичка точно е дека е предност.

Меѓутоа сепак нема да имаш оргинален телефон, ќе имаш безвредна кинеска копија.

И секако копијата нема сафир во средината :vozbud:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Продавам ZTE Racer нов, неотпакуван, 1 година гаранција, можете да го користите на кој сакате оператор (ВИП, Т-Моbile, ONE)... телефончето е гланц, супер е, има android v2.1, camera 3.2mp, wi-fi, GPS...

5000 денари, повеќе инфо на приватна порака.. поздрав

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
PRODAVAM CITROEN XSARA 1.9 DENESKA REGISTRIRANA SO 65 000 POMINATI KAKO NOVA MALA POTRSUVACKA SUPER KOLA ZA REALNA CENA.INFORMACII I SLIKI U PP

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
PRODAVAM CITROEN XSARA 1.9 DENESKA REGISTRIRANA SO 65 000 POMINATI KAKO NOVA MALA POTRSUVACKA SUPER KOLA ZA REALNA CENA.INFORMACII I SLIKI U PP
инаку, темава беше (и сеуште е) за продажба на мобилни телефони а не за коли... за коли ке идеш во автомобилизам и таму ке си рекламираш-огласуваш продажба на возила...

а да... и пишувај со мали букви, по можност и кирилица...

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
инаку, темава беше (и сеуште е) за продажба на мобилни телефони а не за коли... за коли ке идеш во автомобилизам и таму ке си рекламираш-огласуваш продажба на возила...

а да... и пишувај со мали букви, по можност и кирилица...

se izvinuvam na greskata pisuvase pazarete se tuka,se izvinuvam na golemite bukvi znam deka izglea loso ne se izvinuvam za latinicata pozdrav

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Боби[Мкд];4086612 напиша:
Друже 1.9 е застарен софтвер.:kesa:

Шо не и мавниш апдејт?

вака посабјлечки фино се изнасмеав:pos2: ме гледаат овие околу мене онака штрафтасто со прашалници у глава: што му е на овој бе? хахаха

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Da ne ima nekoj sluchajno rasipan nokia e51 ( mi trebaat tie silikonskite za zvuk i ukluchuvanje na telefonot) ili nokia 3600 slide (mi treba maskata) Blagodaram !!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Продавам НОКИА5800, 20 месеци стара, сочувана како нова, комплет со цела опрема како што доаѓа, има 8ГБ мемориска картичка.
Цена: 6500, може да се договараме.

Повеќе инфо на приватна порака

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Продавам метална футрола за HTC Wildfire
Купена е директно од оваа фирма и изгледа буквално вака