П
Паган-др
Гостин
Продавам 3 пара слушалици. 2 за Сони Ериксон и 1 Самсунг. Во функција, оригинал.
PRODADENOprodavavam LG GT 540 uste pod garancija HITNO kontakt na pp pocetna cena 120 eu moze i kompromis
Telefonot ima slot za memoriska karticka, no ne e kineski ili dubajski, se poznava po menito, po sifrata(data na proizvodstvo)...telefonot e zacuvan.Продавам Нокиа 8800 Sapphire.info preku PP,cena 7000
Епа ете сам си кажа дека не е оргинална, оргиналот нема слот за меморискаTelefonot ima slot za memoriska karticka, no ne e kineski ili dubajski, se poznava po menito, po sifrata(data na proizvodstvo)...telefonot e zacuvan.
Poveke info preku PP. Cena 7000. Ne fiksna.
znam deka nema,ama cudno e sto po menito ke poznaes dubajski ili kineski telefon, a na ovoj nisto ne se poznava,kako i da e,slot kartickata nisto ne unazaduvaЕпа ете сам си кажа дека не е оргинална, оргиналот нема слот за мемориска
http://www.gsmarena.com/nokia_8800_sapphire_arte-2176.php
Нестручни лица неможат да познаат.znam deka nema,ama cudno e sto po menito ke poznaes dubajski ili kineski telefon, a na ovoj nisto ne se poznava,kako i da e,slot kartickata nisto ne unazaduva
инаку, темава беше (и сеуште е) за продажба на мобилни телефони а не за коли... за коли ке идеш во автомобилизам и таму ке си рекламираш-огласуваш продажба на возила...PRODAVAM CITROEN XSARA 1.9 DENESKA REGISTRIRANA SO 65 000 POMINATI KAKO NOVA MALA POTRSUVACKA SUPER KOLA ZA REALNA CENA.INFORMACII I SLIKI U PP
Друже 1.9 е застарен софтвер.:kesa:PRODAVAM CITROEN XSARA 1.9 DENESKA REGISTRIRANA SO 65 000 POMINATI KAKO NOVA MALA POTRSUVACKA SUPER KOLA ZA REALNA CENA.INFORMACII I SLIKI U PP
инаку, темава беше (и сеуште е) за продажба на мобилни телефони а не за коли... за коли ке идеш во автомобилизам и таму ке си рекламираш-огласуваш продажба на возила...
а да... и пишувај со мали букви, по можност и кирилица...
PRODAVAM CITROEN XSARA 1.9 DENESKA REGISTRIRANA SO 65 000 POMINATI KAKO NOVA MALA POTRSUVACKA SUPER KOLA ZA REALNA CENA.INFORMACII I SLIKI U PP
Боби[Мкд];4086612 напиша:Друже 1.9 е застарен софтвер.:kesa:
Шо не и мавниш апдејт?