Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
На ново околу 420-440 евра.Колку чини сега Nokia N900?
На старо, немам сретнато до сега
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
На ново околу 420-440 евра.Колку чини сега Nokia N900?
што е тоа полипхони?Продавам Nokia e66 година ипол стар, добро сочуван. MP3, Polyphoni, Camera 3.2, Wi-Fi, GPRS, Bluetooth. 150evra.
Продавам Sony Ericsson w705 не е изваден од кутија, го продавам бидејќи имам подобар не за друго, гаранција, слушалки, полнач, USB кабел. MP3, Wi-Fi, Bluetooth, Camera 3.2, Polyphoni i se ostanato.:wink:
3Gs има само од 16/32 Gb...купувам iPhone 3GS 8/16G кој има некоја понуда нека прати по пп.
WOW да го продаваше пред едно 7-8 месеци може ќе го продадеше за оваа цена.Да не сака некој Нокиа Н82 сребрен. ама само од струмицацена 9 000 фиксна
![]()
Пола цена од таа шо е купан за 1 година користенеWOW да го продаваше пред едно 7-8 месеци може ќе го продадеше за оваа цена.
Смали едно 30% од цената ако сакаш воопшто некој да ти се јави. Тоа е реалноста ако стварно сакаш да го продадеш.
Океј, немој само да се чудиш што нема никој да ти се јави, па ќе дојде време кога ќе треба на пола да ја смалиш цената. Само добронамерен совет ти дадов. Не си ти тој што ги одредува цените. Всушност ти можеш која цена сакаш да ја напишеш, ама на пазарот по други цени (не)се продаваат телефоните.Пола цена од таа шо е купан за 1 година користене![]()
Пиши ми твоја цена на ПП и од кај сиПа вака сеа .. имам нокиа ескпресмјузик 5130 ..од страна е со црвена боја..го земав кај декември .. добро е сочуван ..па ако има некој заинтересиран пп..:smir: