Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам слушалки со remote за iPhone/iPod touch. Некој да понуди?

Купувам слушалки со remote за iPhone/iPod touch. Некој да понуди?

Каков ти е тој ремоте ? имам оргинални со микрофон и копче стандардни или со гумички за во уво ... имаш цена на ПП

Каков ти е тој ремоте ? имам оргинални со микрофон и копче стандардни или со гумички за во уво ... имаш цена на ПП
Ај и мене прати ми цена... и ја сакам да си земам, ми се расипаа моите...
ама баш оригинал се? пошо видов некои „оригинал“ и се гледаше дека не се оригинал =) а плус и коа ќе пуштиш музика одма се познава по звукот што го вадат оригиналните и тие сра**то =)

Ај и мене прати ми цена... и ја сакам да си земам, ми се расипаа моите...
ама баш оригинал се? пошо видов некои „оригинал“ и се гледаше дека не се оригинал =) а плус и коа ќе пуштиш музика одма се познава по звукот што го вадат оригиналните и тие сра**то =)

Пратено ...

Едни имаш само?

Не планирам да му ги "крадам" на Саладин ако е така. : )

Ако имаш повеќе, прати ми и мене цена.

А ти колку го купи ајфонот и од каде? Сакам и јас :)

Едни имаш само?

Не планирам да му ги "крадам" на Саладин ако е така. : )

Ако имаш повеќе, прати ми и мене цена.

Имам количина колку сакате :helou: имаш и ти ПП

Продавам Nokia N79 во одлична состојба (како нов). 185 евра. заинтересираните нека пишат приватна порака. можна е и замена за Nokia N86, Nokia N85 или Iphone 3Gs со моја доплата :salut:

И колку пари е стар (3G) и кој нуди? :)
nov iphone 3g Bel 16Gb imat za 270 evra vo Ohrid

И колку пари е стар (3G) и кој нуди? :)
nov iphone 3g Bel 16Gb imat za 270 evra vo Ohrid, a nastaro odat okolu 200 do 220 evra

Продавам Nokia N79 во одлична состојба (како нов). 185 евра. заинтересираните нека пишат приватна порака. можна е и замена за Nokia N86, Nokia N85 или Iphone 3Gs со моја доплата :salut:

nov iphone 3g Bel 16Gb imat za 270 evra vo Ohrid

nov iphone 3g Bel 16Gb imat za 270 evra vo Ohrid, a nastaro odat okolu 200 do 220 evra

А во Охрид, 270 евра е НОВ???

Најди ми на старо па да праиме пазар.

Menuvam odlicno socuvana Nokia N96 16giga za Nokia 5800

телефонии

Продавам Nokia e66 година ипол стар, добро сочуван. MP3, Polyphoni, Camera 3.2, Wi-Fi, GPRS, Bluetooth. 150evra.
Продавам Sony Ericsson w705 не е изваден од кутија, го продавам бидејќи имам подобар не за друго, гаранција, слушалки, полнач, USB кабел. MP3, Wi-Fi, Bluetooth, Camera 3.2, Polyphoni i se ostanato.:wink:

Продавам Nokia e66 година ипол стар, добро сочуван. MP3, Polyphoni, Camera 3.2, Wi-Fi, GPRS, Bluetooth. 150evra.
Продавам Sony Ericsson w705 не е изваден од кутија, го продавам бидејќи имам подобар не за друго, гаранција, слушалки, полнач, USB кабел. MP3, Wi-Fi, Bluetooth, Camera 3.2, Polyphoni i se ostanato.:wink:

И двата имаат полифонии wow :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom