ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Некој што имал искуство со Бучковски, ме интересира до колку поена пушта ако фали за оценка?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Некој што имал искуство со Бучковски, ме интересира до колку поена пушта ако фали за оценка?
Јас кога студирав беше министер и идеше повремено на предавања, а кога дојде време за испит не се појави па чекавме неколку дена, и на крај Поликсена на сите 6ки на стави:) Мислам дека се онака, ставаат оцени ради реда, не се плаши, никој не пишал кбадрат од нив.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aко може едно прашање да поставам :) Ја изгубив легитимацијата, дали ќе ми биде потребна за нешто или не е потребна воопшто ?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Јас кога студирав беше министер и идеше повремено на предавања, а кога дојде време за испит не се појави па чекавме неколку дена, и на крај Поликсена на сите 6ки на стави:) Мислам дека се онака, ставаат оцени ради реда, не се плаши, никој не пишал кбадрат од нив.
Нема врска, малку касно ми го пиша ова зошто више положив без да ми фалат поени! Сепак фала што се потруди да ми одговориш :)

Член од
20 мај 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
здраво луѓе.Јас студирам на правен во битола!
ме интересира дали некој знае прашања за римско и еколошко право
за испит,зошто многу е голема книгава за римско
ке се мрднам од учење латински :) ????????

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aко може едно прашање да поставам :) Ја изгубив легитимацијата, дали ќе ми биде потребна за нешто или не е потребна воопшто ?
Ајде да се цитирам пак ако има некој да ми одговори и плус ако може некој од овие што се 2ра 3та година да ми каже дали Вовед во правото и Економика влечат предмети. Благодарам.

Член од
8 мај 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Дечки да не знае некој кога има поправен есеј по уставно кај Саво?

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
Ајде да се цитирам пак ако има некој да ми одговори и плус ако може некој од овие што се 2ра 3та година да ми каже дали Вовед во правото и Економика влечат предмети. Благодарам.
ne ne vlecat predmeti

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
Ве молам ако има некој од вонредниве тука на правен да ми каже како да пријавам испит има на страната на факултетот објавено термини,но за вонредни ништо нема...значи денес два часа се обидував да ги добијам ектс и ништо не направив...ужас .. :(
ви благодарам

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Ве молам ако има некој од вонредниве тука на правен да ми каже како да пријавам испит има на страната на факултетот објавено термини,но за вонредни ништо нема...значи денес два часа се обидував да ги добијам ектс и ништо не направив...ужас .. :(
ви благодарам
А да му пишеш на Љубиша на pfsk@yahoo.com?

--- надополнето ---

Инаку, луѓе, ќе може ли некој да ми каже за Англиски испит дали да учам и од учебник и од прашања, или само од прашања?
Нешто се вртат муабети дека клучот бил грешен...?!
И исто за информатика, и учебник и прашања или само прашања?
Фалаа :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
А да му пишеш на Љубиша на pfsk@yahoo.com?

--- надополнето ---

Инаку, луѓе, ќе може ли некој да ми каже за Англиски испит дали да учам и од учебник и од прашања, или само од прашања?
Нешто се вртат муабети дека клучот бил грешен...?!
И исто за информатика, и учебник и прашања или само прашања?
Фалаа :)
За Англиски сите што учеа од прашањата(онака како што се одговорени, иако се грешни многу од одговорите нели :kesa:) извадија многу поени, многумина од нив над 60тина поени. За информатика, само што ги прочитав 2 пати прашањата ми беше доволно за 58 поени на испитот, така да исто и за информатика учи си ги прашањата :wink:

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
За Англиски сите што учеа од прашањата(онака како што се одговорени, иако се грешни многу од одговорите нели :kesa:) извадија многу поени, многумина од нив над 60тина поени. За информатика, само што ги прочитав 2 пати прашањата ми беше доволно за 58 поени на испитот, така да исто и за информатика учи си ги прашањата :wink:

Хахах фала :) И честито :D
Инаку, многу ми е мрднато да идам против својот ум и да знам дека е грешен одговорот ама сепак така да го заокружам хахаха :vozbud:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Хахах фала :) И честито :D
Инаку, многу ми е мрднато да идам против својот ум и да знам дека е грешен одговорот ама сепак така да го заокружам хахаха :vozbud:
Фала :pipi:
Иначе, не да е мрднато, жив се јадам за такви работи ама тоа е тоа...

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
kako bese na vtoriot kolokvium na trudovo znae nekoj ?:)

Член од
28 април 2010
Мислења
89
Поени од реакции
30
lele ke me izede Podna.imav 48 poeni a sega 37.prasanjata bea nesvest.posle ispitot bevme ko zamaeni.i sto e cudno ,mislis deka znaes za 10 a dobivas 1.imav 20 prasanja od podinstituti i 10 podpodpodinstituti na majka i na rodna.DA dade gospod na niedna stvar da nemas pravo,da dade gospod nieden dogovor da ne mozes da sklucis i da dade gospod nikoj da ne te nasledi

Kajgana Shop

На врв Bottom