pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
Некој што имал искуство со Бучковски, ме интересира до колку поена пушта ако фали за оценка?
Јас кога студирав беше министер и идеше повремено на предавања, а кога дојде време за испит не се појави па чекавме неколку дена, и на крај Поликсена на сите 6ки на ставиНекој што имал искуство со Бучковски, ме интересира до колку поена пушта ако фали за оценка?
Нема врска, малку касно ми го пиша ова зошто више положив без да ми фалат поени! Сепак фала што се потруди да ми одговоришЈас кога студирав беше министер и идеше повремено на предавања, а кога дојде време за испит не се појави па чекавме неколку дена, и на крај Поликсена на сите 6ки на ставиМислам дека се онака, ставаат оцени ради реда, не се плаши, никој не пишал кбадрат од нив.
Ајде да се цитирам пак ако има некој да ми одговори и плус ако може некој од овие што се 2ра 3та година да ми каже дали Вовед во правото и Економика влечат предмети. Благодарам.Aко може едно прашање да поставамЈа изгубив легитимацијата, дали ќе ми биде потребна за нешто или не е потребна воопшто ?
ne ne vlecat predmetiАјде да се цитирам пак ако има некој да ми одговори и плус ако може некој од овие што се 2ра 3та година да ми каже дали Вовед во правото и Економика влечат предмети. Благодарам.
А да му пишеш на Љубиша на pfsk@yahoo.com?Ве молам ако има некој од вонредниве тука на правен да ми каже како да пријавам испит има на страната на факултетот објавено термини,но за вонредни ништо нема...значи денес два часа се обидував да ги добијам ектс и ништо не направив...ужас ..
ви благодарам
За Англиски сите што учеа од прашањата(онака како што се одговорени, иако се грешни многу од одговорите нели :kesaА да му пишеш на Љубиша на pfsk@yahoo.com?
--- надополнето ---
Инаку, луѓе, ќе може ли некој да ми каже за Англиски испит дали да учам и од учебник и од прашања, или само од прашања?
Нешто се вртат муабети дека клучот бил грешен...?!
И исто за информатика, и учебник и прашања или само прашања?
Фалаа![]()
За Англиски сите што учеа од прашањата(онака како што се одговорени, иако се грешни многу од одговорите нели :kesaизвадија многу поени, многумина од нив над 60тина поени. За информатика, само што ги прочитав 2 пати прашањата ми беше доволно за 58 поени на испитот, така да исто и за информатика учи си ги прашањата :wink:
ФалаХахах фалаИ честито
Инаку, многу ми е мрднато да идам против својот ум и да знам дека е грешен одговорот ама сепак така да го заокружам хахаха![]()