- Член од
- 16 декември 2008
- Мислења
- 391
- Поени од реакции
- 125
Да не му се наоѓа на некој семинарска ( или сл.) на тема Секундарен пазар - Берза ( финансово право) или Банкарски систем и видови банки во РМ ( применета економија ) ?
da ne slucajno dozna nesto za vonrednive ,jas samo imam prezapisano predmeti kako vonreden.Ве молам ако има некој од вонредниве тука на правен да ми каже како да пријавам испит има на страната на факултетот објавено термини,но за вонредни ништо нема...значи денес два часа се обидував да ги добијам ектс и ништо не направив...ужас ..
ви благодарам
da dava i do 3 ,samo na fin nacin zamolija epten dobra zena e !Дечки дава ли Мери по Англиски 2 бодчиња за 6че ?
Благодариме за информацијаваda dava i do 3 ,samo na fin nacin zamolija epten dobra zena e !
lani mislam deka bese sreda i cetvrtok do 12 i mozevme da ja najdeme samo na filozfski vo edno mala od strana kancelarija ama ne sum za sega bas tolku sigurna ...Дечки/девојки, кога и е приемно време на Мери Лазаревска? Ениуан?
Заборавив да те прашам, кога да и идам за тие 2 бода да ми ги даде, кога ќе се зимаат оценки или ?da dava i do 3 ,samo na fin nacin zamolija epten dobra zena e !
da da togas koga ke se zemaat oceniЗаборавив да те прашам, кога да и идам за тие 2 бода да ми ги даде, кога ќе се зимаат оценки или ?
Какви два поена бе, она на некои од моја група и по пет им даде бонус. Штета што јас ги имав земено сите од активност и есеј па немаше каде да ми ги вметнеДечки дава ли Мери по Англиски 2 бодчиња за 6че ?
Мислам дека дава, давал и по повеќе бодови ако му направиш семинарска, барем така ми кажале.Да Бучко 2 бода? Ми требаа за 6ка