ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам ако има некој маил од проф. Александар Климовски да ми пише:)))
И ако некој има одбрано предмет право на јавни набавки:)

Добро, има ли памет Драги или кој и да ги одржува електронските досиеа, не работат веќе две недели (може и повеќе)!:nerv:

знае некој кога почнува февруарската сесија? од оваа сега ништо...:nesvest:

на студентски прашања тетката рече дека ќе започне од 10 февруари...не е точно ова?

не мислам на казнена сесија, туку на февруарска редовна сесија. казнена колку што сум слушнал рекоа дека ќе немало...а можеби и февруарска ќе нема, бидејќи годинава некако се изместија термините за полагање...но и порано изненадиле, па се е можно...

Дали некој знае од кога почнуваме со предавања за летен семестар?

АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп

АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.

--- надополнето ---

Ај да прашам, има некој економско казнено да ми каже што прашања давал?? Како сте минеле на испит?

Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/

Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.

Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.

Не е битно тоа сеа, електронски полагаме. Битно е да се дарежливи на есеј и активност :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom