Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.
Не е тешко, ако си бубалица и просек ќе ваѓаш. Најтешките предмети што се на четиригодишни, тука ги нема.Ај некој поупатен нека ми каже како е на 3годишните смерови за инф, т.е за АКМ. Дали е тешко,конкуренција и даље..
До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.До кога е рок за заверување на семестар? Некој ми рече до 15ти ама не ми се верува, до тогаш имам испити.
На тоа и мислев. како бе до 15ти. Не се нормални тие. На 14 имам испит кој нема да знам дали ако случајно го паднам треба да го презапишам. А сигурно нема да има резултати за 1 ден.До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.
Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.На тоа и мислев. како бе до 15ти. Не се нормални тие. На 14 имам испит кој нема да знам дали ако случајно го паднам треба да го презапишам. А сигурно нема да има резултати за 1 ден.
Истото и јас се чудам, знам дека лани сигурно некаде после 20ти беше запишувањето.Што зборите бе???
Како бе до 15-ти??? А заверка на овој, па јас на 14-ти имам испит
Лани заверувавме и се упишувавме откако почнавме
Хехе, за со казна лесно е, еднаш се изгорев со пријави така. Другпат, не благодарам.Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.
Ова со казниве ново им е, од нова година па наваму го воведоа. Се чудеа на што можат уште пари да земаат и им текна...Де бе луѓе, од мојата група пола од студентите се пријавуваа со задоцнување и никој ништо не плати.
Еден колега цел месец задоцни, потоа излажа дека бил во болница и му ги примија документите.
Ваљда дека сме хемичари и знаат дека не смеат да се р`чкаат со нас. :buum:
Имаш 98% шанса да си сам во твојот смер.Абе има некој овде на физика? 99% нема xD
Јас сум запишан на физика и комп. науки/хардвер во прв рок, па wish me luck
не сум, има уште едно бате во втор уписенИмаш 98% шанса да си сам во твојот смер.