Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.![]()
Не е тешко, ако си бубалица и просек ќе ваѓаш. Најтешките предмети што се на четиригодишни, тука ги нема.Ај некој поупатен нека ми каже како е на 3годишните смерови за инф, т.е за АКМ. Дали е тешко,конкуренција и даље..![]()
До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.До кога е рок за заверување на семестар? Некој ми рече до 15ти ама не ми се верува, до тогаш имам испити.
На тоа и мислев.До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.
Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.На тоа и мислев.како бе до 15ти. Не се нормални тие. На 14 имам испит кој нема да знам дали ако случајно го паднам треба да го презапишам. А сигурно нема да има резултати за 1 ден.
Истото и јас се чудам, знам дека лани сигурно некаде после 20ти беше запишувањето.Што зборите бе???
Како бе до 15-ти??? А заверка на овој, па јас на 14-ти имам испит
Лани заверувавме и се упишувавме откако почнавме![]()
Хехе, за со казна лесно е, еднаш се изгорев со пријави така. Другпат, не благодарам.Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.![]()
Ова со казниве ново им е, од нова година па наваму го воведоа. Се чудеа на што можат уште пари да земаат и им текна...Де бе луѓе, од мојата група пола од студентите се пријавуваа со задоцнување и никој ништо не плати.
Еден колега цел месец задоцни, потоа излажа дека бил во болница и му ги примија документите.
Ваљда дека сме хемичари и знаат дека не смеат да се р`чкаат со нас. :buum:
Имаш 98% шанса да си сам во твојот смер.Абе има некој овде на физика? 99% немаxD
Јас сум запишан на физика и комп. науки/хардвер во прв рок, па wish me luck![]()
не сум, има уште едно бате во втор уписенИмаш 98% шанса да си сам во твојот смер.