Не сум некој голем љубител на очила за сонце, имам едни вакви слични (некоја копија на Dior) и ги носам 2 години некаде и немаат зима, многу ми се погодија.
Можеби ќе купам летово од тие кафеавките со златни рамки
Си купив новички едни ефтини со бела рамка се, ама не од големите зашто не ми одговараат на ликот мал како атомска мраФка сум . Така секоја сезона си купувам нови. Едни си имам црни брендовски со добро стакло за на плажа да не ме ослепува сонцето. Овие за фешн си ги носам низ град неколку во разни бои
Eве неколку да ставам да не биде темава без ич
Сега се ИН овие големиве очила али за сезона-две ќе излезат од мода и повторно ќе бидат диоптески очила кои асоцираат на лоши професорки
Имам Oakley Five 3.0 со црна мат рамка и сиви поларизирани леќи:
Пред година-две изгубив Oakley Monster Dog со Cinder Red рамки и Black Iridium леќи, ептен си ги сакав наочарите и многу ми е криво што ги изгубив
Вака изгледаат:
Наскоро планирам да си ги земам и овие Oakley Monster Dog со white camo рамка и сиви леќи(ќе ги сменам со други леќи ако можам):
Нешто без што не можам да замилсам да излезам од дома,па дури и поладните пролетни месеци зашто ако немам очила синусите ќе ме здробат :nesum: инаку имам сменето до сега 565 648 320 пара и мислам наредните да бидат малце поскапички зашто ги заебав очиве од пазарскиве више
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.