Очила, цвикери, наочари ....

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не сум некој голем љубител на очила за сонце, имам едни вакви слични (некоја копија на Dior) и ги носам 2 години некаде и немаат зима, многу ми се погодија.

Можеби ќе купам летово од тие кафеавките со златни рамки:toe:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.171
Ray Ban Wayfarer

класика :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Си купив новички едни ефтини со бела рамка се, ама не од големите зашто не ми одговараат на ликот мал како атомска мраФка сум :pos:. Така секоја сезона си купувам нови. Едни си имам црни брендовски со добро стакло за на плажа да не ме ослепува сонцето. Овие за фешн си ги носам низ град неколку во разни бои :icon_lol:

Eве неколку да ставам да не биде темава без ич :)

Сега се ИН овие големиве очила али за сезона-две ќе излезат од мода и повторно ќе бидат диоптески очила кои асоцираат на лоши професорки :icon_lol:

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Јас пред некој ден си купив Police а посебно ми е ќеиф шо ги зедов на вересија па којзнае може и ќе ги платам:vozbud:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Ич не сакам наочари зшо ко мува изгледам ко ке ти стам.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34

isti samo so mn po svetkava foLia.. i crni isti

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Имам Oakley Five 3.0 со црна мат рамка и сиви поларизирани леќи:

Пред година-две изгубив Oakley Monster Dog со Cinder Red рамки и Black Iridium леќи, ептен си ги сакав наочарите и многу ми е криво што ги изгубив :(
Вака изгледаат:

Наскоро планирам да си ги земам и овие Oakley Monster Dog со white camo рамка и сиви леќи(ќе ги сменам со други леќи ако можам):

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Ме фати нешто меракот за вакви Boeing сега...

Ама би сакала сребрени со сиви стакла :)

Јас имам вакви цели се црни со црно стакло Beach Force којзнае каде се правени битно од Бит Пазар се купени....:pipi:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
има ли некаде по скопјево кај што може да се најдат наочари од Uvex , Oakley? и некои спортски модели.. или пак Мохаве наочарите со променливи леќи?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Нешто без што не можам да замилсам да излезам од дома,па дури и поладните пролетни месеци зашто ако немам очила синусите ќе ме здробат :nesum: инаку имам сменето до сега 565 648 320 пара и мислам наредните да бидат малце поскапички зашто ги заебав очиве од пазарскиве више :tapp:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Иам едни

исти вакви, само шо не се RayBan моите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom