Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Јас сакам вакви, ама многу се скапи :( :( :( :( - факинг Бекам ги рекламира и ради тоа се уште поскапи

2892m.jpg

Иначе минатата есен за малку ми киднаа овие ...

police_s2825.gif

беа само 50 евра, јас немав е*ан денар на страна :(

За оние кои ги интересира (сакаат да ми ги купат) шифрата за првите е Police S 2892M, а за вторите е 2825 (али овие се постар модел и веќе ретко ги има) 8)

Ja gi zemev ovie pred 2 nedeli posle 6 meseci zjapanje u izglog, na rasprodazba iako sepak bea preskapi, ama cvikeri mi se slaba strana :lol:
chasun4114c294-87p.jpg

Eве нешто што би ми одговарало и што го сакам
eyeglasses_1846_38414395

Ми се слоши од цените ... не гледам повеке ... далеку ми е роденденот

Cvikeri ..Imam drugarce lopush i od kaj nego kupvam cvikeri nekako e bolno da davas 250 evra za gore navedenite koga mozis da gi zemis za 80 :)))

ragazza напиша:
Cvikeri ..Imam drugarce lopush i od kaj nego kupvam cvikeri nekako e bolno da davas 250 evra za gore navedenite koga mozis da gi zemis za 80 :)))

Па не се толку скапи кај нас... овие горе се 7 000 денари ... дај прашај кај другар ти колку чинат???
:lol: :lol: :lol:

Abe u pravo si, kaj nas moze da gi najdes za 80 ama tuka tesko, samo vaka na popust nesto poeftino, iako i togas se skapi, ama frik sum za cvikeri i ne zalam za dobri cvikeri :lol:

Имам многу специфичен вкус за наочари и многу се нервирам кога барам, едвај ми се погодуваат ... така да не се потресувам баш и никако не би потрошила толку на истите :lol: :lol: :P Злобница твоите ептен ми се свиѓаат, а и нешто вакво...

sunglasses.jpg

VT6OBRJ7C56Z.jpg

Не ми се даваат многу пари за очила... Ако ги скршам после срце ќе ме боли :D Имав едни најубави од Валентино, ама ми ги украдоа :cry: :cry: :cry:

Овие ми се допаѓаат :D

12440723.jpg

b6_1.JPG

Мене досега многупати ми се случило да ми се допаѓаат некои цвикери, ама никогаш не сум ги купил затоа што јас и така носам наочари со диоптрија. Па во иднина планирам да купам некои јаки цвикери и да им ставам стакла со мојата диоптрија.

јас обожавам вакви, незнам зш ама многу ми се цакани, а и супер стојат на лице 8)

3421.jpg

Абе ја што имав едни цвикерчиња за сонце многу екстра беа, онака малечки супер беа нешто у стил на цвикерите на Neo во Matrix, али јебеш му матер у четвртокот кога се враќав од Битола у воз си ги забораив, ај нови ќе си купам.... кој ќе бара пак такви, мора да најдам.... :lol:

Нејкам некои големи цвикери зашто лошо ми стојат големи вака малечки цвикерчиња екстра се.... :lol:

Што би рекол Аца Лукас: Наочаре црне......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Јас си имам едни адидас и не ги мењавам ни за тие што ги рекламирам Бекам :lol:

StenmarC напиша:
Јас сакам вакви, ама многу се скапи
Една од позитивните особини на раците (како зодијачки знак) е дека на време знаат да си го најават роденденот, а богами и да си нарачаат подарок? Дали сум во право? Дали е за тоа отворена темава? И дали јас да отворам тема за дијаманти? :wink: :lol:

Aceva напиша:
StenmarC напиша:
Јас сакам вакви, ама многу се скапи
Една од позитивните особини на раците (како зодијачки знак) е дека на време знаат да си го најават роденденот, а богами и да си нарачаат подарок? Дали сум во право? Дали е за тоа отворена темава? И дали јас да отворам тема за дијаманти? :wink: :lol:

Еј чекај чекај ... не сум јас толку скромен :lol:
Ќе почнам јас со скијачките центри :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom