Леле ќути еј со нејзе секое лето се расправамеее колку ме нервират еј, комшивка од пеколот е та :kajg: :pishtoldzVo Tabana najjaka mi e babickata so cerevoto so voda koja prska i vika po gostite , superbabicka vo grado mora da e taa .
Леле ќути еј со нејзе секое лето се расправамеее колку ме нервират еј, комшивка од пеколот е та :kajg: :pishtoldzVo Tabana najjaka mi e babickata so cerevoto so voda koja prska i vika po gostite , superbabicka vo grado mora da e taa .
MSV(support) напиша:Охрид...ти ја ебав колата, те запамтив.
е така, заеби оговарање која е што е, дај го клипот самоFortunE напиша:...кај може да се најде клипот.
Не сум сигурна, мислам дека да. Одамна текстот го имам, па не се сеќавам баш од кого е. Ако не заборавам, можам да проверам ако толку те интересираMandrak напиша:Ова според Паско Кузман е?
Дан е некоја што ја знаеме?.... Или тотален странец?FortunE напиша:Е тоа ти е мал град, претходната вечер се случува нешто, денес дознаваш уште сабајлечки.
Излегол северински порнич со некоја охриѓанка шо работела во еден кафич тука (ај да не претерам, не кажувам кој). Кутро девојче, го снимале.
Па јас лично не се знам со нејзе, ама мислам дека Весна се знаеEko1 напиша:Дан е некоја што ја знаеме?.... Или тотален странец?
Аквариус а? Или Галерија за поголема чашитлама, нема шанси да пропуштиш да не видиш некој што ќе поминеNinja напиша:2. Неделното кафе - недела е ден за кафенце во чаршија и охриѓ(џ)ани го практикуваат тоа, посебно ако е сончево.
А ти стигна филмчето тебе?.... Ке ни го проектираш при следното кафе?FortunE напиша:Па јас лично не се знам со нејзе, ама мислам дека Весна се знае