- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.369
- Поени од реакции
- 7.139
80 денари пиво точено Даб 0,4 на Градиште,и тоа е скапо или?Да знам да му кажам на газдата ако е скапо..
оди како алва ?
80 денари пиво точено Даб 0,4 на Градиште,и тоа е скапо или?Да знам да му кажам на газдата ако е скапо..
Моментално Златен даб е едно 10 пати поубаво за пиење од скопско.Abe toa pivo treba da go davaat dzabe pa za da zeme nekoj. Kazi kolku e skopskoto,tuborgot za hajneken ,amstel ne pocinjam uopste.
толку се разбираш од пиво , или имаш 12 годиниМоментално Златен даб е едно 10 пати поубаво за пиење од скопско.
Од Охрид сум иначе на тие 12 додај уште 10 и пресметај колку имам значит немат пивара во Охрид и сум неутрален околу тоа ама новото Златен даб го јаден на скопско ..толку се разбираш од пиво , или имаш 12 години
Edit: или си од Битола![]()
100 денари точено пиво Туборг 0.4Abe toa pivo treba da go davaat dzabe pa za da zeme nekoj. Kazi kolku e skopskoto,tuborgot za hajneken ,amstel ne pocinjam uopste.
Yesоди како алва ?
A za tebe Skopsko e vrv? Sto ne ke procita covek na forum.толку се разбираш од пиво , или имаш 12 години
Edit: или си од Битола![]()
Па добро бе пријателе тебе ако ти е најубо незначит дека и на друг му е најубо!Господ да чуват еј,за вкусој не се расправат..Бреј , па и ја најдов каде да коментирам ... како да ви ставил некој нож на грло еј , најдобро е скопското џабе се просеравате без везе ... муабетов не е за тука , ама според ова можеш да заклучиш зошто Охрид е празен. Па на вас ви смета све што е поврзано со Скопје,вие сте толку плитки у тоа мозочето што неможе да се објасни . Затоа туризмот моментално ви е на исто ниво како тој у Бутан.
Prvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.Па добро бе пријателе тебе ако ти е најубо незначит дека и на друг му е најубо!Господ да чуват еј,за вкусој не се расправат..
Ај то,демек сеа ако скопското не ми било убо јас сум имал нешто против Скопјани..Абе шо све не ќе прочиташ на форумовPrvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.
Sent from my HUAWEI P6-U06
Не сакам да одам офтопик ама мора да искоментирам.Ма немој да ме јебете бе сменија амбалажа му шибнаа малку вода и сите мислат хајникен пијат, готово почнаа сите даб да пиајт дабот е најбоље, или не ...... чекај малце.... кај што има даб у диско нема скопско а ако нема скопско даб е 100 а туборг 150... оооооооо даааааа даботт е најбољеее за пиење, светски бренд но.1 фак скопско
немојте да ме јебете бе дека дабот е убаво пиво![]()