Охрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
толку се разбираш од пиво , или имаш 12 години
Edit: или си од Битола :LOL:
Од Охрид сум иначе на тие 12 додај уште 10 и пресметај колку имам значит немат пивара во Охрид и сум неутрален околу тоа ама новото Златен даб го јаден на скопско ..

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Сите мак пива го јадат скопското...освен Крали Марко.:icon_mrgr:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Бреј , па и ја најдов каде да коментирам ... како да ви ставил некој нож на грло еј , најдобро е скопското џабе се просеравате без везе ... муабетов не е за тука , ама според ова можеш да заклучиш зошто Охрид е празен. Па на вас ви смета све што е поврзано со Скопје,вие сте толку плитки у тоа мозочето што неможе да се објасни . Затоа туризмот моментално ви е на исто ниво како тој у Бутан.

A

Avenger99

Гостин
Бреј , па и ја најдов каде да коментирам ... како да ви ставил некој нож на грло еј , најдобро е скопското џабе се просеравате без везе ... муабетов не е за тука , ама според ова можеш да заклучиш зошто Охрид е празен. Па на вас ви смета све што е поврзано со Скопје,вие сте толку плитки у тоа мозочето што неможе да се објасни . Затоа туризмот моментално ви е на исто ниво како тој у Бутан.
Па добро бе пријателе тебе ако ти е најубо незначит дека и на друг му е најубо!Господ да чуват еј,за вкусој не се расправат..

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Па добро бе пријателе тебе ако ти е најубо незначит дека и на друг му е најубо!Господ да чуват еј,за вкусој не се расправат..
Prvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.

Sent from my HUAWEI P6-U06

A

Avenger99

Гостин
Prvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.

Sent from my HUAWEI P6-U06
Ај то,демек сеа ако скопското не ми било убо јас сум имал нешто против Скопјани..Абе шо све не ќе прочиташ на форумов

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се се работит за вкус, незнам шо се карате, пример мене Скопско ми број еден пиво, златен даб почнав да пијам од ко ја сменаја амбалажата, ама во споредба со скопско е ко да пијам моч. Овде не мојте бар да се поклопите со мислењата и вкусојте така да не се карајте за џабе а и не е тамата за ова :D.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ма немој да ме јебете бе сменија амбалажа му шибнаа малку вода и сите мислат хајникен пијат, готово почнаа сите даб да пиајт дабот е најбоље, или не ...... чекај малце.... кај што има даб у диско нема скопско а ако нема скопско даб е 100 а туборг 150... оооооооо даааааа даботт е најбољеее за пиење, светски бренд но.1 фак скопско

немојте да ме јебете бе дека дабот е убаво пиво :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ма немој да ме јебете бе сменија амбалажа му шибнаа малку вода и сите мислат хајникен пијат, готово почнаа сите даб да пиајт дабот е најбоље, или не ...... чекај малце.... кај што има даб у диско нема скопско а ако нема скопско даб е 100 а туборг 150... оооооооо даааааа даботт е најбољеее за пиење, светски бренд но.1 фак скопско

немојте да ме јебете бе дека дабот е убаво пиво :)
Не сакам да одам офтопик ама мора да искоментирам.
Даб = Скопско, пиво што го викаат industrial lager, пиво за широки народни маси, само проблемот е што Скопско во лето не ги боли таквото за контрола на квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom