- Член од
- 8 јуни 2012
- Мислења
- 374
- Поени од реакции
- 830
Не би рекол .. сега се е кашкајнца напраено се стопи снегот толку беше .
Немој да мамиш испод стотче кафе немат!
Сликава е топ.А иначе наспроти ројал е или?Така некако ми се чинит.
Ами како да не!Немој да мамиш испод стотче кафе немат!
Тој не е дојден во Охрид , туку шо му кажале други демек 100 е кафето . Па и 100 нека го направат бе кога можат во Скопје да плаќет 100 денари да гледет во вардар мојт и овде да гледет убавина за 100 денари и кафе да пијатАми како да не!
Абе ај не морат да го прает 100 денари, не ми се давет за кафе, а ни за поглед да ти кажам право пошо и на сараиште го имаш истиот поглед + мојш лименка пиво да си зејш за 50че и да ти е најубо на свет.Тој не е дојден во Охрид , туку шо му кажале други демек 100 е кафето . Па и 100 нека го направат бе кога можат во Скопје да плаќет 100 денари да гледет во вардар мојт и овде да гледет убавина за 100 денари и кафе да пијат
Да сум градоначалник јас, Манчестенарина ќе се наплаќат...Немој да мамиш испод стотче кафе немат!
Хахаха будал еденДа сум градоначалник јас, Манчестенарина ќе се наплаќат...
Mилениум ПаласСликава е топ.А иначе наспроти ројал е или?Така некако ми се чинит.
Не бе ти си дојден седи мадроТој не е дојден во Охрид , туку шо му кажале други демек 100 е кафето . Па и 100 нека го направат бе кога можат во Скопје да плаќет 100 денари да гледет во вардар мојт и овде да гледет убавина за 100 денари и кафе да пијат
Убо, и да не е , пак еАми како да не!
Да бе и од ко ќе излезиш од План Б зачаден целиот три дена на цигари да креваш.во врска со кафето план б големо макијато 50 , мохито големо макијато со пепси или 7ап 50, наспроти мохито фешн 50 големо макијато и немало испод 100
План б се наоѓат наспроти дом на А.Р.М
Мохито се наоѓат на 20 метри од План б како што напоменав фешн е наспроти мохито односно до стопанска банка кај ривиера , а додека пак по другиве плажи да можеби е скапо но ако тргниш да одиш пешки дури и до куба либре ке те заболат нозе...