zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.432
- Поени од реакции
- 6.078
^
План Б ,беше фино место ко пееше Драган Мијалковски секој петок...
План Б ,беше фино место ко пееше Драган Мијалковски секој петок...
а куче?Како мјаука охридска мачка?
- Мјаут
План Б ти е бетер од депортиво ко имаја најлони надвор за пушење и прс пред очи не се глеаше. Don't get me wrong, ама поселско место моментално немат. Еднаш појдов инстант депресија ме фати.
Да бе и од ко ќе излезиш од План Б зачаден целиот три дена на цигари да креваш.
Абе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?План Б ти е бетер од депортиво ко имаја најлони надвор за пушење и прс пред очи не се глеаше. Don't get me wrong, ама поселско место моментално немат. Еднаш појдов инстант депресија ме фати.
2 пати сум билАбе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Само једном и никад вишеАбе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Престол ќе има добра журка со Маестрал .Абе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Кај си ти море брат касниш ехе имаја паркирано 4-5 камиони едно 5-6 дена, а пази ова на охридскана шо кажвеја дека од камионите се попречвал видот кон езерото и било лошо за туризмот, не дај боже то пес не шетат низ градов тие абе аман нешто да се лупат само.!!Абе, стварно имат пет камиони паркирано на сред плоштад?!
Брачки имат то со 94 % сигурност ти го потврдувам, мислам дека и фармацине се блиски со газдине од планБ?(или така нешчо од муабети слушнати е ова колку е вистинито ја не зна )Абе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?
Брачки немат 100% сигурност, јас одам многу често. За газдите...се знам и со двајцата и двајцата се фини....лошо слушаш.Брачки имат то со 94 % сигурност ти го потврдувам, мислам дека и фармацине се блиски со газдине од планБ?(или така нешчо од муабети слушнати е ова колку е вистинито ја не зна )