Не секогаш проблемот е во угостителите и гостите знаат да го покажат селското во нив не дека овие вработените се некој цвеќа ама некој гости претеруваат еве еден пример ке ти кажам не беше во Охрид Струга беше али нема врска имаше еден Скопјанец и му побара на келнерот бокал со ладна вода со мраз,келнерот му носит вода типот ја зеде и ја тури во дримон пред него и му викат донеси ми уш еден бокал.Кажи ми сеа како да се биде љубезен со такво говедо ке те изнервират ке ти го сјебат цел ден и после шо бил персоналот за нигде.
А бе добро ...такви говеда од гости има секаде...Ама другите гости не се кабает заради тоа говедо...
Општо, мојот впечаток за љубезноста е негативен...Седнуваш во локал спремен да потрошиш пари а келнерот ти се пули со презир од далечина и едвај ти вели Повелете, ко небаре си дојден душата да му ја земеш а не пари да му дадеш...
Се сместуваш во соба, не дека ти нудат којзнае што (да делиш и купатило и кујна со сите во куќата, што не е во ред) ама ајде ексик, и згора на тоа да ти кажува слекувај ги влечките ко ќе влегуваш, после 10 вечер глас да не слушнам...Па мајку му стара ти класна си ми или ...??
Не е во ред...Ти за сето тоа даваш пари и треба да бидеш истолериран...Има секакви идиоти и нешто не е за толерирање, ама не смееш со гостите да се однесуваш како да се кадети на воена академија...