Охрид ги губи туристите од кои преживува

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Море овие Охриѓани гнаси гнасосани се значит, сега во викендов пијав каве турско ми го наплатија 214(двестачетрнајсе АЛО!!) денари.(ама не се сечавам кај го пијав) Абе не ме нервират то шо е толку ама тие 14денари кај ги најде, ја незна.
Уааа потомци од цара Самоила, езероно да ви се одлејт уаааа!!!!

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Скопко 0.33 120 денари ајде..... фураме до 200.. немат проблем :pos:
И јас сум од Охрид и цениве се катастрофа .... претерано е ова :mad:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Вакви се цените во места настрана од кејот и центарот, ама ...

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Море овие Охриѓани гнаси гнасосани се значит, сега во викендов пијав каве турско ми го наплатија 214(двестачетрнајсе АЛО!!) денари.(ама не се сечавам кај го пијав) Абе не ме нервират то шо е толку ама тие 14денари кај ги најде, ја незна.
Уааа потомци од цара Самоила, езероно да ви се одлејт уаааа!!!!
Ам зато не се сеќаваш.... немаш ни пиено ни платено :icon_lol:

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Ама кој сакат овде да пијат кафе? Во Фешн? Пффф
Еее чоече не е оа у ЛиквиТ, не знает ни дека постојт :D ова или Балабанс или такви некој настрана од кејон/плоштадон.Исто ко шо не знает за Панорама па се трует со Лесковачка и по сендвичарине пљус останвет без пари.Едни викаа сакале да седат во Куба, ама максимум 50 денари да било макијато.И јас сакам Милкана во маркетине да е 30 денари, ама не е :(

A

Avenger99

Гостин
Еее чоече не е оа у ЛиквиТ, не знает ни дека постојт :D ова или Балабанс или такви некој настрана од кејон/плоштадон.Исто ко шо не знает за Панорама па се трует со Лесковачка и по сендвичарине пљус останвет без пари.Едни викаа сакале да седат во Куба, ама максимум 50 денари да било макијато.И јас сакам Милкана во маркетине да е 30 денари, ама не е :(
Шемата е у Ликвид, Кадмо, Парк ама ако е скупо пак ќе идеме таму, ќе се сликаме и на фб 200 лајка:vozbud:. Шала настрана ама кога некој оди на одмор прашајте бе луге кај има убаво, евтино јадење, евтина пијачка..

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Шала настрана ама кога некој оди на одмор прашајте бе луге кај има убаво, евтино јадење, евтина пијачка..
Вие од страна.
Ова прво прочитајте го во темава и после друго.Не зеаме пари за совет.

Член од
7 јуни 2013
Мислења
73
Поени од реакции
97
Не секогаш проблемот е во угостителите и гостите знаат да го покажат селското во нив не дека овие вработените се некој цвеќа ама некој гости претеруваат еве еден пример ке ти кажам не беше во Охрид Струга беше али нема врска имаше еден Скопјанец и му побара на келнерот бокал со ладна вода со мраз,келнерот му носит вода типот ја зеде и ја тури во дримон пред него и му викат донеси ми уш еден бокал.Кажи ми сеа како да се биде љубезен со такво говедо ке те изнервират ке ти го сјебат цел ден и после шо бил персоналот за нигде.
А бе добро ...такви говеда од гости има секаде...Ама другите гости не се кабает заради тоа говедо...
Општо, мојот впечаток за љубезноста е негативен...Седнуваш во локал спремен да потрошиш пари а келнерот ти се пули со презир од далечина и едвај ти вели Повелете, ко небаре си дојден душата да му ја земеш а не пари да му дадеш...
Се сместуваш во соба, не дека ти нудат којзнае што (да делиш и купатило и кујна со сите во куќата, што не е во ред) ама ајде ексик, и згора на тоа да ти кажува слекувај ги влечките ко ќе влегуваш, после 10 вечер глас да не слушнам...Па мајку му стара ти класна си ми или ...??
Не е во ред...Ти за сето тоа даваш пари и треба да бидеш истолериран...Има секакви идиоти и нешто не е за толерирање, ама не смееш со гостите да се однесуваш како да се кадети на воена академија...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ханиоти село во Грција во кое ако не се Србите и Македонците веројатно пиле нема да стапне. Охрид бисер на Балканот кој врие од историја и места за посета. Точно е дека цените во Охрид се високи за наш стандард но како што веќе заклучивме цените ги регулира пазарот и веројатно на тој што ставил цена од 150 денари за гиро има кој да му го купи гирото. Плус глупо е да се споредува гиро кое во Јунистан е секојдевна храна и масовно се произведува со гиро во Македонија кое суште е исклучок во храната и се смета за луксуз. Значи еден на еден никогаш не се прават споредби зошто освен цената треба да се споредат и многу други фактори.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
леле еј споредбава. Ханиоти со Охрид. Во никој случај не ја оправдувам цената на гирото и секако е висока, ама едно грчко селце покрај море да споредите со историски град како Охрид е стварно смешно. Истата песна секоја година.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Не секогаш проблемот е во угостителите и гостите знаат да го покажат селското во нив не дека овие вработените се некој цвеќа ама некој гости претеруваат еве еден пример ке ти кажам не беше во Охрид Струга беше али нема врска имаше еден Скопјанец и му побара на келнерот бокал со ладна вода со мраз,келнерот му носит вода типот ја зеде и ја тури во дримон пред него и му викат донеси ми уш еден бокал.Кажи ми сеа како да се биде љубезен со такво говедо ке те изнервират ке ти го сјебат цел ден и после шо бил персоналот за нигде.

Таква е угостителската работа.Да дозволам некој што го истурил бокалот да ми го расипе цел ден, ја уште еден ќе му носам за да истури, да се види дека ептен голема работа направил. И тој за 30 мин до 1 час време ќе си оди и толку.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ханиоти село во Грција во кое ако не се Србите и Македонците веројатно пиле нема да стапне. Охрид бисер на Балканот кој врие од историја и места за посета. Точно е дека цените во Охрид се високи за наш стандард но како што веќе заклучивме цените ги регулира пазарот и веројатно на тој што ставил цена од 150 денари за гиро има кој да му го купи гирото. Плус глупо е да се споредува гиро кое во Јунистан е секојдевна храна и масовно се произведува со гиро во Македонија кое суште е исклучок во храната и се смета за луксуз. Значи еден на еден никогаш не се прават споредби зошто освен цената треба да се споредат и многу други фактори.
Остај братче, муабетов ти е на место ,ама никој нема да те разберит.

Kajgana Shop

На врв Bottom