Официјални трансфери/позајмици

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Aтлетико Мадрид потпиша со Раул Гарсија "шпанската надеж" од Осасуна
тука

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Crazy P0Y0L напиша:
ej dude шо преше минатата година коа ви го зедовме ИБРА ???
најсериозно кажи ми?

и не знам дали си прочитал од моите предходни постови на фан клуб интер,јасно кажав јас и сите интераши шо мислиме за суазо..не се чуди ако тевез дојде интер...е сеа мисли си малце кој е подобар?:)
како и да е честито :):):):)
Ибра јас нејќам да го видам, така да пресреќен бев шо можам уште повеќе да го мразам. Иначе за трансферот на Ибра се знаеше дека ќе биде Интер, со Јуве тие многу убав договор си напраја и нема да ти објаснувам се знај кој се причините шо замина точно во Интер, а не кај било во странство како шо прат сите играчи од Јуве.

Тевез ко ќе го земите тогаш можи да кажваш. Морати го приме многу убо од Галиани сега и то е шо најпоќе ме радва. Друго шо ме радва е дека со доаѓањето на Суазо најверојатно Роналдињо ќе биде целта на Милан, а не Ето.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.680
Поени од реакции
813
доаѓањето на Суазо... чекај бе, тек сеа ќе се дигне прашина околу цела ситуација... Со 2те има потпишано договор...

Искрено земете го, и гледајте како Интер купува некој БАЈАГИ подобар од Суазо...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ibrakadabra напиша:
доаѓањето на Суазо... чекај бе, тек сеа ќе се дигне прашина околу цела ситуација... Со 2те има потпишано договор...

Искрено земете го, и гледајте како Интер купува некој БАЈАГИ подобар од Суазо...
Да во право си.. Суазо има договор и со Интер..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=331872

И еве официално.. Јакинта во Јувентус!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=331796

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Суазо нема договор со Милан, Каљари и Милан склучија договор и на официјалната страна на Милан е објавено. Суазо официјално ќе потпиши деновиве, а Интер ич куро не ме боли кој ќе го земат.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
кејфот ми се прајт....ние елитен голгетер,милан :)...ај да не кажам...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Crazy P0Y0L напиша:
кејфот ми се прајт....ние елитен голгетер,милан :)...ај да не кажам...
Милан Роналдињо :helou:

П.С. Морати каков идиот е значи нема маш. Изјави на телевизија дека ги прекрши правилата и дека имал договор со Суазо пред да биде истиот стекнат со Каљари. Од нервози кутриот незнај шо прај, за ова секаде се добиваат санкции, ама земајќи предвид дека се работи за Морати не вервам. Каков идиот уште не ми се верва, сам си го кладе :tapp::tapp:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sindikat напиша:
Милан Роналдињо :helou:

П.С. Морати каков идиот е значи нема маш. Изјави на телевизија дека ги прекрши правилата и дека имал договор со Суазо пред да биде истиот стекнат со Каљари. Од нервози кутриот незнај шо прај, за ова секаде се добиваат санкции, ама земајќи предвид дека се работи за Морати не вервам. Каков идиот уште не ми се верва, сам си го кладе :tapp::tapp:
дуде,работава е јасна,интер имаше договор (и не се труди да ми докажеш спротивно,зш и самиот знајш дека јас сум во право),милан некако успеа да дојде до Суазо преку неговиот клуб.
Значи ојме според твоето (верви се што ле прочиташ) Суазо сака Интер,клубот за повеке пари ке го дајт Милан...и тоа не е готово сеуште....ке видиме има време ... само се МОЛАМ грешам и дека Суазо ке ојт Милан....

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Aман бе, голема работа, не дошол Суазо во Интер. Мое мислење е дека не ни ви треба, нека си крши главата кај сака. Имате цел куп напаќачи подобри од него и се интересирате за такви. Не ви треба Суазо, најискрено. :toe:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Crazy P0Y0L напиша:
дуде,работава е јасна,интер имаше договор (и не се труди да ми докажеш спротивно,зш и самиот знајш дека јас сум во право),милан некако успеа да дојде до Суазо преку неговиот клуб.
Значи ојме според твоето (верви се што ле прочиташ) Суазо сака Интер,клубот за повеке пари ке го дајт Милан...и тоа не е готово сеуште....ке видиме има време ... само се МОЛАМ грешам и дека Суазо ке ојт Милан....

Има еден начин како да се купи играч. Прво се стапува во контакт со клубот и доколку се дојди до согласност тогаш тимот купувач може да се договара дирекно со играчот. Не можи ти да склучиш договор со играчот ако тој има договор со друг тим, против правилата е и добивале санкции така и порано играчи. Пример Сушич така беше казнет со 1 година не играње оти имаше договор со 2 тима склучено, Интер и Торино. Суазо дали сака да игра за Милан или Интер ќе видиме деновиве ко ќе го потпиши новиот договор :helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Player From To

J. Aliadiere Arsenal - Middlesbrough
R. Kishishev Charlton - Portsmouth
A. Granqvist Helsingborgs IF - Wigan Athletic
T. Ben Haim Bolton - Chelsea
J. Barton Manchester City - Newcastle
Mario Melchiot Stade Rennais FC - Wigan Athletic
T. Sanli Fenerbahçe - Middlesbrough
G. Halford Reading - Sunderland
G. McCann Aston Villa - Bolton
M. Viduka Middlesbrough - Newcastle

www.goal.com

П

Паспарту

Гостин
благојче гешоски од победа во горица (словенија)
бобан јанчевски од ренова во работнички кометал

Kajgana Shop

На врв Bottom