Ибра јас нејќам да го видам, така да пресреќен бев шо можам уште повеќе да го мразам. Иначе за трансферот на Ибра се знаеше дека ќе биде Интер, со Јуве тие многу убав договор си напраја и нема да ти објаснувам се знај кој се причините шо замина точно во Интер, а не кај било во странство како шо прат сите играчи од Јуве.Crazy P0Y0L напиша:ej dude шо преше минатата година коа ви го зедовме ИБРА ???
најсериозно кажи ми?
и не знам дали си прочитал од моите предходни постови на фан клуб интер,јасно кажав јас и сите интераши шо мислиме за суазо..не се чуди ако тевез дојде интер...е сеа мисли си малце кој е подобар?
како и да е честито![]()
Да во право си.. Суазо има договор и со Интер..Ibrakadabra напиша:доаѓањето на Суазо... чекај бе, тек сеа ќе се дигне прашина околу цела ситуација... Со 2те има потпишано договор...
Искрено земете го, и гледајте како Интер купува некој БАЈАГИ подобар од Суазо...
Милан Роналдињо :helou:Crazy P0Y0L напиша:кејфот ми се прајт....ние елитен голгетер,милан...ај да не кажам...
дуде,работава е јасна,интер имаше договор (и не се труди да ми докажеш спротивно,зш и самиот знајш дека јас сум во право),милан некако успеа да дојде до Суазо преку неговиот клуб.Sindikat напиша:Милан Роналдињо :helou:
П.С. Морати каков идиот е значи нема маш. Изјави на телевизија дека ги прекрши правилата и дека имал договор со Суазо пред да биде истиот стекнат со Каљари. Од нервози кутриот незнај шо прај, за ова секаде се добиваат санкции, ама земајќи предвид дека се работи за Морати не вервам. Каков идиот уште не ми се верва, сам си го кладе
Crazy P0Y0L напиша:дуде,работава е јасна,интер имаше договор (и не се труди да ми докажеш спротивно,зш и самиот знајш дека јас сум во право),милан некако успеа да дојде до Суазо преку неговиот клуб.
Значи ојме според твоето (верви се што ле прочиташ) Суазо сака Интер,клубот за повеке пари ке го дајт Милан...и тоа не е готово сеуште....ке видиме има време ... само се МОЛАМ грешам и дека Суазо ке ојт Милан....