Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
The resistance war that you started liberated the region and you are now known as a Resistance Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Луѓе кој е МАK-TRADE?
едит: 3т супер солџер медал (Х)
15 стр на 20 ти левел (Х)

Уше едно прашање
иам еден нов акаунт и тој го излевелирав до лвл 6 (у школо го играв само, а регистриран е на сосема трето место) и си ми даде 5 голд...е сеа за другиве 5 (и евентуално уше 5 од super soldier на 5 стр) има некоја фора да ги извадам некако без да ме фатат?

П

Паган-др

Гостин
Луѓе кој е МАK-TRADE?

Уше едно прашање
иам еден нов акаунт и тој го излевелирав до лвл 6 (у школо го играв само, а регистриран е на сосема трето место) и си ми даде 5 голд...е сеа за другиве 5 (и евентуално уше 5 од super soldier на 5 стр) има некоја фора да ги извадам некако без да ме фатат?
Преку 3-4 луѓе да си ги пратиш. :)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Луѓе кој е МАK-TRADE?

Уше едно прашање
или прати ги преку неколку луѓе или отвори организација па прати ги таму и од таму кај тебе (организација ти е 5голд,ама и онака ќе ти треба ако некогаш отвараш фирма)
немој директно кај тебе на профил да праќаш голд ,посебно не количество поголемо од 5 .многу го јаделе така

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
или прати ги преку неколку луѓе или отвори организација па прати ги таму и од таму кај тебе (организација ти е 5голд,ама и онака ќе ти треба ако некогаш отвараш фирма)
немој директно кај тебе на профил да праќаш голд ,посебно не количество поголемо од 5 .многу го јаделе така
Преку неколку луѓе проверено е?

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Луѓе кој е МАK-TRADE?

Уше едно прашање
Ivan Vancho Makedonski.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Преку неколку луѓе проверено е?
овака
тој вториот акаунт шо ми беше,имав околу 50 голд у него
Ги пратив на 3ца другари,за да ми препратат на овој,единствен акаунт шо ми остана,нешо и донирав у банката
и Жив сум уште :)

али би ти препорачал да не праиш така,за 5 голд не вреди да те банираат,толку време играње..... xD

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Кажете ми каков цврст доказ имаат дека се мулти акаунти ?

Нити се креирани од исто место, нити се вклучуваш од исто место, нити имаат исти IP адреси..

Пример, се регистрирал некој мој пријател во играва, и после 6-ти му здосадила играва и ги донирал парите на мојот акаунт. По што ќе одреди дали е друг играч или е мулти-акаунт?

Друг пример. Ако за тоа се банира, мислиш ли дека неможе некој Грк да регистрира 5 акаунти на твојот реферал линк, и од сите 5 да ти го прати голдот, и потоа да те банираат? Не верувам.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Кажете ми каков цврст доказ имаат дека се мулти акаунти ?

Нити се креирани од исто место, нити се вклучуваш од исто место, нити имаат исти IP адреси..

Пример, се регистрирал некој мој пријател во играва, и после 6-ти му здосадила играва и ги донирал парите на мојот акаунт. По што ќе одреди дали е друг играч или е мулти-акаунт?

Друг пример. Ако за тоа се банира, мислиш ли дека неможе некој Грк да регистрира 5 акаунти на твојот реферал линк, и од сите 5 да ти го прати голдот, и потоа да те банираат? Не верувам.
За првиот дел од коментарот нормално дека не е можно да те фатат

А за примерот со гркот можно е да те банираат ,затоа што ако не банираат ајде сите да си правиме мултии
Е сега работата е тоа што тука може и гркот да јаде бан затоа што управувал неколку профили од иста ИП (затоа и не би се нафатил тоа да го прави)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
индо македонскава партија ја преименувале во партаи песатуан даерах. следниот избор е за 5 дена кој се во индонезија и членови на партијава нека гласаат за BITOLA да го врати назад старото име!

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Greekdude829 today at 23:08
Tha ithela na sas po olous va kanete join eva online game pou paizo pou legete eRepublik eivai para poli kalo paixnidei kathe mera douleveis kai kaveis train sto strato mporeis va dialexies se pga xora kai se pgw vomo thes va minis. Meta sto paixnidei mporeis va grapseis arthra gia th ginete sthn xora sou mporeis va gineis Congress Memember h mporeis va gineis Prodos ths xoras sou. So va graftite me to link http://www.erepublik.com/en/referrer/Greekdude829 ama kanete use afto to link va graftite kai ftasete level 6 perno 5 gold pou xriazome para poli giati h Ellada eivai se meglao polemo me thn Tourkia kai xriazome va paro opla. :)

I would like to tell you all to please join the online game that I play which is called eRepublik it is a very good game everyday you work and train in the army, you can also choose what country and which region you wish to live in. Later on in the game you can write articles about what is happening in your country, become a Congress Member or become President of your country. So write yourself up with the link http://www.erepublik.com/en/referrer/Greekdude829 if you use this link to sign up and reach level 6 I will get 5 gold which I really need because Greece is in a very big war with Turkey and I need to get guns. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom