А
Ајсшутер
Гостин
The resistance war that you started liberated the region and you are now known as a Resistance Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
Честито, ама сепак сум посилен од тебе.The resistance war that you started liberated the region and you are now known as a Resistance Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
A kade ova ??The resistance war that you started liberated the region and you are now known as a Resistance Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
PunjabA kade ova ??
Честитки до Лазароса Мартин и Тонех па сите да ја дочекаме вашата слава!!!Напред МАКЕДОНИЈА!!!:smir:
Преку 3-4 луѓе да си ги пратиш.Луѓе кој е МАK-TRADE?
едит: 3т супер солџер медал (Х)
15 стр на 20 ти левел (Х)
Уше едно прашање
иам еден нов акаунт и тој го излевелирав до лвл 6 (у школо го играв само, а регистриран е на сосема трето место) и си ми даде 5 голд...е сеа за другиве 5 (и евентуално уше 5 од super soldier на 5 стр) има некоја фора да ги извадам некако без да ме фатат?
или прати ги преку неколку луѓе или отвори организација па прати ги таму и од таму кај тебе (организација ти е 5голд,ама и онака ќе ти треба ако некогаш отвараш фирма)Луѓе кој е МАK-TRADE?
Уше едно прашање
иам еден нов акаунт и тој го излевелирав до лвл 6 (у школо го играв само, а регистриран е на сосема трето место) и си ми даде 5 голд...е сеа за другиве 5 (и евентуално уше 5 од super soldier на 5 стр) има некоја фора да ги извадам некако без да ме фатат?
Преку неколку луѓе проверено е?или прати ги преку неколку луѓе или отвори организација па прати ги таму и од таму кај тебе (организација ти е 5голд,ама и онака ќе ти треба ако некогаш отвараш фирма)
немој директно кај тебе на профил да праќаш голд ,посебно не количество поголемо од 5 .многу го јаделе така
Ivan Vancho Makedonski.Луѓе кој е МАK-TRADE?
Уше едно прашање
овакаПреку неколку луѓе проверено е?
За првиот дел од коментарот нормално дека не е можно да те фататКажете ми каков цврст доказ имаат дека се мулти акаунти ?
Нити се креирани од исто место, нити се вклучуваш од исто место, нити имаат исти IP адреси..
Пример, се регистрирал некој мој пријател во играва, и после 6-ти му здосадила играва и ги донирал парите на мојот акаунт. По што ќе одреди дали е друг играч или е мулти-акаунт?
Друг пример. Ако за тоа се банира, мислиш ли дека неможе некој Грк да регистрира 5 акаунти на твојот реферал линк, и од сите 5 да ти го прати голдот, и потоа да те банираат? Не верувам.