само тоа, кој лвл си?леле никако неможам да дигнам левел секој ден само бори се и работи,што друго може да се прави на играва ?
охоооооооооооо, и тебе ти идело споро10 левел сум
нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.охоо 21,јас неможам 12 ти викаш 21 и дај кажи ти нешто друго што може да се прави за да се соберат пари и голд:helou:
нема ни од фирма бе. тешко иде. ти доаѓа како плата да зимаш отприлика.нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.
едино фирма ако имаш
не се заебавајохоооооооооооо, и тебе ти идело споро
Не се жали ја 3 месеца ми требаат без прекин за да фатам 21ви
зборам за од 20ти на 21ви -.-не се заебавај
играм 10 месеци без прекин и сум 21 левел.
BUMP. Ако има некој.Па може. Уште еден со поголем manufacturing skill, и ќе ве почастам со по едно Q1 оружје.
Не да е слаба почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓаАбе странава многу слаба нешто овие 2-3 дена!!??
избриши ги сите колачиња/кешот и temporary files-от и за 5-10 минути ќе ти се среди.Не да е слаба почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓа
ќути јас за 2дена се заеабав ...:kesa:јас таман да ми требаше уште 8 дена хард воркер да зеам и баш за бељата цел ден немав интернет