Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
леле никако неможам да дигнам левел секој ден само бори се и работи,што друго може да се прави на играва ?

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
охоо 21,јас неможам 12 ти викаш 21 и дај кажи ти нешто друго што може да се прави за да се соберат пари и голд:helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
охоо 21,јас неможам 12 ти викаш 21 и дај кажи ти нешто друго што може да се прави за да се соберат пари и голд:helou:
нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.
едино фирма ако имаш

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.
едино фирма ако имаш
нема ни од фирма бе. тешко иде. ти доаѓа како плата да зимаш отприлика.
Нормално ако имаш фирма ку5 и ако имаш многу пари и ресурси ќарот е поголем. ама за тоа треба стварно поише пари.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе странава многу слаба нешто овие 2-3 дена!!??

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Абе странава многу слаба нешто овие 2-3 дена!!??
Не да е слаба :toe: почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓа

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не да е слаба :toe: почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓа
избриши ги сите колачиња/кешот и temporary files-от и за 5-10 минути ќе ти се среди.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
јас таман да ми требаше уште 8 дена хард воркер да зеам и баш за бељата цел ден немав интернет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom