gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
еве го сајтот има инфо за се и сешто клик тукамислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/
исто и овде
еве го сајтот има инфо за се и сешто клик тукамислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/
ти пак не капираш...Ми текна нова финта ке ми треба некој кој ке игра нов акоунт до 6 лвл и да ми ги прати тие 5 голд на мојот главен акоунт и јас за него ке играм и ке му ги пратам тие 5 голд на главниот акоунт...Има заинтресерин?
ама кој левел си фатил со акаунтите?Не брат ако не префарлаш од еден во друг акоунт не банираат јас направив два акоунта кога се регистрирав еден во САД еден во Русија и не ме банираа,прашај ги тие што играат повеке време и ке ти кажат.
Да нема врска ако играш два акаунти од еден компјутер ама не смеат да имаат некакви донации помеѓу двата акаунти или нелегални работи правено а чим веќе ти си го играл и мене ми го даваш а си земал злато за тоа е нелегално, така да може сите да се зафркнете така.Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер
Убаво кажа Статус. Немам намера да им објаснувам на админите дека "некој друг игра од мојот компјутер" и не е мулти-акаунт.Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер
Унгарија мислам ама не сум баш сигурен провери си уште еднаш, не се платени засега толку тој вид на работи ама ќе бидат сега со новиот модул кога ќе требаат повеќе врсти на работници.Еј епа онкад ништо од тој бизнис,а каде е најубаво за живеење каде има најголема плата за манифицу скилл ?
Русија, Турција или Унгарија.Во Индонезија и официјално немаме повеќе ништо, ни ја презедоа партијата и го украле златото.
Каде да се преселам?
Фала, се снајдов, видов кај треба.Требало. Ако сакаш, прати ги тука, ќе ти ги претворам во злато и ќе ти ги дадам.