Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Ми текна нова финта ке ми треба некој кој ке игра нов акоунт до 6 лвл и да ми ги прати тие 5 голд на мојот главен акоунт и јас за него ке играм и ке му ги пратам тие 5 голд на главниот акоунт...Има заинтресерин?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми текна нова финта ке ми треба некој кој ке игра нов акоунт до 6 лвл и да ми ги прати тие 5 голд на мојот главен акоунт и јас за него ке играм и ке му ги пратам тие 5 голд на главниот акоунт...Има заинтресерин?
ти пак не капираш...
ја играм ереп
ти играш ереп
ја ако играм уше еден карактер на мојот компјутер ке ме фатат и ке ме банираат
ти ако играш уште еден карактер на твојот компјутер (читај: интернет) ќе те фатат и ќе те банираат
без разлика каде идат парите...

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Не брат ако не префарлаш од еден во друг акоунт не банираат јас направив два акоунта кога се регистрирав еден во САД еден во Русија и не ме банираа,прашај ги тие што играат повеке време и ке ти кажат.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не брат ако не префарлаш од еден во друг акоунт не банираат јас направив два акоунта кога се регистрирав еден во САД еден во Русија и не ме банираа,прашај ги тие што играат повеке време и ке ти кажат.
ама кој левел си фатил со акаунтите?
со едниот 10ти со другиот 2ри?

океј шо сакаш праи, ја неам намера да им објаснуем на админите дека “ја и брат ми играме на ист компјутер“

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер

А

Ајсшутер

Гостин
Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер
Да нема врска ако играш два акаунти од еден компјутер ама не смеат да имаат некакви донации помеѓу двата акаунти или нелегални работи правено а чим веќе ти си го играл и мене ми го даваш а си земал злато за тоа е нелегално, така да може сите да се зафркнете така.

П

Паган-др

Гостин
Убаво кажа Статус. Немам намера да им објаснувам на админите дека "некој друг игра од мојот компјутер" и не е мулти-акаунт.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Еј епа онкад ништо од тој бизнис,а каде е најубаво за живеење каде има најголема плата за манифицу скилл ?

А

Ајсшутер

Гостин
Еј епа онкад ништо од тој бизнис,а каде е најубаво за живеење каде има најголема плата за манифицу скилл ?
Унгарија мислам ама не сум баш сигурен провери си уште еднаш, не се платени засега толку тој вид на работи ама ќе бидат сега со новиот модул кога ќе требаат повеќе врсти на работници.

Е

експерт

Гостин
Во Индонезија и официјално немаме повеќе ништо, ни ја презедоа партијата и го украле златото.
Каде да се преселам?

Е

експерт

Гостин
Сега сум во Русија, ама немам ич пари. Требаше да ги претворам во злато пред да се преместам?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Сега сум во Русија, ама немам ич пари. Требаше да ги претворам во злато пред да се преместам?
Требало. Ако сакаш, прати ги тука, ќе ти ги претворам во злато и ќе ти ги дадам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom