Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Правило за мулти акаунти е да користиш иста IP адреса, значи само иста IP адреса, нема ништо нелегално ако ти ги пратат парите, впрочем праќајте ги на организација или на некој другар и слично да немате вие никаква поврзаност.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Правило за мулти акаунти е да користиш иста IP адреса, значи само иста IP адреса, нема ништо нелегално ако ти ги пратат парите, впрочем праќајте ги на организација или на некој другар и слично да немате вие никаква поврзаност.
Не, не е...
"The use of the same IP by more citizens is not considered to be a criterion to determine multiple accounts."

А

Ајсшутер

Гостин
Не, не е...
"The use of the same IP by more citizens is not considered to be a criterion to determine multiple accounts."
Поентата беше не е дозволено кога две IP адреси праќаат меѓу себе, кога ги донираш и играш од сосем трета адреса немаат никаква врска. Иако ништо не се знае кај админите кој сака нека проба.

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Поентата беше не е дозволено кога две IP адреси праќаат меѓу себе, кога ги донираш и играш од сосем трета адреса немаат никаква врска. Иако ништо не се знае кај админите кој сака нека проба.
Па јас имам пробано вака на 4 акаунти мислам. Од кај пријатели, се логираа 10тина дена, и потоа им реков да го пратат и тој 5 голд што го добиват на 6ти левел, бидејќи не планираат да ја играт играта. Се тоа од различни места.
Инаку не ги праќаа преку организации или други луѓе, туку директно кај мене.

Па ќе ве известам ако случајно се здобијам со некој бан поради тоа.. Иако тоа не е никаков доказ за мултиакаунти, бидејќи всушност и не се.
Знам, и други имаа пробано вака, но сеуште не се банирани.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
еј ке ми треба некој на кој можам да му верувам зошто ке направам 5 акоунти и ке ги играм до 6 лвл и после ке ги пратам на некој на кој може да му верувам да ми ги прати на главниот акоунт

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
еј ке ми треба некој на кој можам да му верувам зошто ке направам 5 акоунти и ке ги играм до 6 лвл и после ке ги пратам на некој на кој може да му верувам да ми ги прати на главниот акоунт
и сите 7 акаунти ке јадат бан

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Банннн епа ништо од планот...:baeh:

И уште нешто до кога ке ја чекаме еМакедонија или пак да се откажам од играва...?:toe:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

И уште нешто до кога ке ја чекаме еМакедонија или пак да се откажам од играва...?:toe:
Друже, има тука играчи кои од пред година дена играат, и не се бунат колку што се буниш ти. Олабави малце, ќе биде некогаш. Трпение - спасение.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Друже, има тука играчи кои од пред година дена играат, и не се бунат колку што се буниш ти. Олабави малце, ќе биде некогаш. Трпение - спасение.
море нека биде кога сака,само да биде како што треба ,мислам дека се разбираме :smir: :)

А

Ајсшутер

Гостин

Не се откажувај, барем наједноставното прави го тренинг, работа и борење.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Па тоа и правам тренинг,работа и борење.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ја од школо утепав три мулти досеа. ги напраив шести левел. сеа чекам 5 strength да стигнат и да ги даам на некој да си продужи. ќе остаам 1-2 голд на секој акаунт колку да се најде.

С

Спенсер

Гостин
Шо е работава, платите у русија се намалија у пм...а данокот е огромен, 2-3руб отприлика на 20руб плата... ццццц..

салам држава за живеење има?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ја се преселив пред некој ден во Унгарија... Боље плати имаше, а и немаше више причина да останам во Русија.

Ме мрзеше да барам кај се најголеми платите за manuf. скил, ако има информација некој нека пише.:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја се преселив пред некој ден во Унгарија... Боље плати имаше, а и немаше више причина да останам во Русија.

Ме мрзеше да барам кај се најголеми платите за manuf. скил, ако има информација некој нека пише.:smir:
мислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom