Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
Dosta od zetvta za deneska prodadeni 10 kuki na razni kupci:srbi,gayci,hrvati,Spanci,bolivijci i amerikanci imam vkupno 50 gold do sega ima glup narod...Ako saka nekoj da se otkaze od mene neka se otkaze kaj mene vo vesnik ne mu go znam imeto deka stalno se menja.... Sega mi e milo so im gi zemav parite na nasite neprijateli pogotovo grcite i srbite a ako me baniraat ke bidam sreken deka ke bidat donirani vo Narodna Banka na Makedonija...Mozam na mira da pocivam!!!!!!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
еве што ми стигна од еден хрват,поточно од imotax

''htio sam te samo obavjestiti da igrač gosevski blati makedonsko ime
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1608618
obavjestio je u svojim novinama da prodaje kuču
kada sam mu poslao golde, ni glasa od njega
nisam mislio da ima takvih lopuža u makedoniji
pozzz''

и?

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
И мене ми стигна отприлика исто.
Инаку парите веќе ги врати на Хрватот ама џабе му е пошто 4 души има украдено и сите пратиле тикет и се надевам дека ќе го банираат.

Една будала помалце на играва.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
И мене ми стигна отприлика исто.
Инаку парите веќе ги врати на Хрватот ама џабе му е пошто 4 души има украдено и сите пратиле тикет и се надевам дека ќе го банираат.

Една будала помалце на играва.

Нема шанси да го банираат зашто тие се криви што без контакт- договор даваат пари така да гошевски може да си спие раат со парите под перница:pos2:
Откако ги измами , требаше да им пратиш уште по една порака со следниов текст : Дај уште 5 голд за шишањето:pos2:

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Нема шанси да го банираат зашто тие се криви што без контакт- договор даваат пари така да гошевски може да си спие раат со парите под перница:pos2:
Откако ги измами , требаше да им пратиш уште по една порака со следниов текст : Дај уште 5 голд за шишањето:pos2:
Note: Citizens and organizations involved in scams may still be punished in accordance with eRepublik Law #4.

Играчот Grgo наеба откако будалата сакаше да ограби модератор па модераторот сам на себе си прати тикет и го банираше после. И се сменети правилата од тогаш, со оваа note сега правно има основ за казна.

Член од
19 септември 2009
Мислења
139
Поени од реакции
3
I znaete so otvaram kompanija Q5 za prevari,izmami i drugi malverzacii,plata po procent a Lazarosa ke bide direktor za mrsenje muda i ako sakaat neka me baniraat tuka so sakaat neka pravat i so pravam jas toa si e moja rabota a ako sakav mozev bar pola od vas da ve izmamev a prv kako za bejla se javi lazarosa a sega mrsi muda zatoa da kutis oti oni se glupi a ti use poise zoso na tebe mozev da ti zemam i poveke znam sega deka veke so ni eden makedonec nema da bidam prijatel deka vidov deka ima i ljubomorni...Lelelelelle hrvatot izgubil 5 gold a za toa so nastradaa grci i srbi ne vi e gajle....Hrvatot samo si go bodese nosot kaj so ne mu e rabota sto majka baral da zivee vo Grcija jas sum mu kriv so saka na 14 level da zivee vo Q5 kuka....Znaete kolku poraki imam sega ke imav poveke gold i od Narodna banka na makedonija so se mucime 2 meseci da gi sobereme koj me razbra me razbra koj ne neka e so sreka i ova e posleden komentar od mene na ovoj forum!!!!!!!!!:drk::vozbud::pos2::baeh::helou::icon_lol::tv::salut:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ти си друже прав еЛопов штета шо од играта нема медал за твоето достигнување :pos2::pos2::pos2:

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
I znaete so otvaram kompanija Q5 za prevari,izmami i drugi malverzacii,plata po procent a Lazarosa ke bide direktor za mrsenje muda i ako sakaat neka me baniraat tuka so sakaat neka pravat i so pravam jas toa si e moja rabota a ako sakav mozev bar pola od vas da ve izmamev a prv kako za bejla se javi lazarosa a sega mrsi muda zatoa da kutis oti oni se glupi a ti use poise zoso na tebe mozev da ti zemam i poveke znam sega deka veke so ni eden makedonec nema da bidam prijatel deka vidov deka ima i ljubomorni...Lelelelelle hrvatot izgubil 5 gold a za toa so nastradaa grci i srbi ne vi e gajle....Hrvatot samo si go bodese nosot kaj so ne mu e rabota sto majka baral da zivee vo Grcija jas sum mu kriv so saka na 14 level da zivee vo Q5 kuka....Znaete kolku poraki imam sega ke imav poveke gold i od Narodna banka na makedonija so se mucime 2 meseci da gi sobereme koj me razbra me razbra koj ne neka e so sreka i ova e posleden komentar od mene na ovoj forum!!!!!!!!!:drk::vozbud::pos2::baeh::helou::icon_lol::tv::salut:
На нестабилни луѓе па уште и една реченица што не можат да сврзат не префрлам голд така лесно :pos2::pos2::pos2:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Доста беше муабетење околу ова.

Баталете го, може ќе му дојде паметот некогаш.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
а ја па уште му викам не хрватот не е он таков грешка е работава :tapp:

абре македонче кога ќе научиш да не се задоволуваш со трошки...па барем ако те бива за измами оди на нешто крупно, а не на нерални глупости што ништо не вредат

барем да имаме на што да ти љубомориме :toe: а да можеби на глупоста :pos2:

:salut:друже и барем да си лупнел појше голд вака многу нереално изгледа о.О

П

Паган-др

Гостин
Guess what. :vozbud:

Congratulations, you have reached experience level 20 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 21 you need 3000 experience points.

:хура:

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
хммм која е улогата на Парти Пресидент ??...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.