Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Уствари ти купуваш camper van.

Малце е глупо што куќата иде со тебе...-.-

А

Ајсшутер

Гостин
Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.

С

Спенсер

Гостин
Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.
Провери си таму.
ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...:vozbud:

него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...

Едит-> исто и украина и италија го напуштиле PEACE сојузот... што се случува??

http://www.erepublik.com/en/article/countries-resigning-from-peace-1031944/1/20

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...:vozbud:

него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...
Пис се распаѓа.. Сеа и Франција ќе го напушта!

Сеа најверојатно ќе биде создаден нов сојуз : Србија, Русија, Унгарија,Турција и можеби и Иран , а за со малите државички незнам што ќе биде ...

А

Ајсшутер

Гостин
Провери си таму.
Фала.

Едит-> исто и украина и италија го напуштиле PEACE сојузот... што се случува??

http://www.erepublik.com/en/article/countries-resigning-from-peace-1031944/1/20
Украина одамна го напушти Peace инаку за зделката не е проблем стално го пљачкам вака ама заборава дека му должам :pos: вистина е.

Пис се распаѓа.. Сеа и Франција ќе го напушта!

Сеа најверојатно ќе биде создаден нов сојуз : Србија, Русија, Унгарија,Турција и можеби и Иран , а за со малите државички незнам што ќе биде ...
Намерно го направија тоа распаѓањето ќе видиш што ќе стане сега со покачување на МПП-то за ЕДЕН, а за малите држави 1-2 алијанси со појаки држави и готово.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Фала.

Украина одамна го напушти Peace инаку за зделката не е проблем стално го пљачкам вака ама заборава дека му должам :pos: вистина е.

Намерно го направија тоа распаѓањето ќе видиш што ќе стане сега со покачување на МПП-то за ЕДЕН, а за малите држави 1-2 алијанси со појаки држави и готово.
Па не им исплаќаше над 20 земји по 100 голд со секоја тоа се 2000 голд месечно само за МПП што е премногу!

А

Ајсшутер

Гостин
Па не им исплаќаше над 20 земји по 100 голд со секоја тоа се 2000 голд месечно само за МПП што е премногу!
Епа затоа се поделија и уште се поделат некои на под членки ако можам да кажам да го растеретат трошењето, EDEN само пишува во тоа како се распаѓа итн а ќе видите дека они со полошо ќе си поминат во вакви услови.

Член од
1 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
многу слабо платено градежништво во русија:nesvest:неможам да опстанам само за храна...и зошто чатото не ми го подига и у форумот уште никој не ме одобрува:nenene:

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
многу слабо платено градежништво во русија:nesvest:неможам да опстанам само за храна...и зошто чатото не ми го подига и у форумот уште никој не ме одобрува:nenene:
и кај мене исто....:toe::toe:

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
тие што се регистрирале на erеpmacedonia.com има таму објаснување пишува како да ви биде одобрен влез под наслов "Пред да се регистрираш читај тука"

А

Ајсшутер

Гостин
Околу името на нашата држава што беше пишана како FYRM го решив проблемот со авторот RazorSRB можете да прочитате сега дека не пишува Македонија дури и малку поголема сме фала за авторот хаха, клик тука за артиклот.

Инаку Израелскиот претседател е ненормалне, пазете што предложи најнов предлог за поздравна порака на новите играчи во играва:

http://www.erepublik.com/en/Israel/law/18627 :pos:

П

Паган-др

Гостин
Црешево ти беше конгресменот во Русија? Ако имаш уште државјанства за одобрување одобри му на Opaiha. Наше дете е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom