Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Околу името на нашата држава што беше пишана како FYRM го решив проблемот со авторот RazorSRB можете да прочитате сега дека не пишува Македонија дури и малку поголема сме фала за авторот хаха, клик тука за артиклот.

Инаку Израелскиот претседател е ненормалне, пазете што предложи најнов предлог за поздравна порака на новите играчи во играва:

http://www.erepublik.com/en/Israel/law/18627 :pos:
Serbian Macedonia WOW ;D

А

Ајсшутер

Гостин
Не бе србите ни се пријателчиња остај ти:helou:
Ги има секакви тоа е :toe: али типов што се вика ми објави војна се надевам дека кон крајот на денот ќе биде избришано ме натера дури да разговарам и со владата околу тоа ќе видиме што ќе испадне дали ќе го избрише.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
абе дај кажете кај има најмногу македончиња, кај се рдужите да се преселам таму :)

дајте некое туториалче за играва но не толку почетничко. Стигнав до 12ти левел.. си се борам се лечам работам...
Сакам фирма да отворам, но не знам што и како да отворам. Што се исплати и како да ја работам.
ај некој што има искуство нека пише, и некој од тие форуми што ги спомнувате кои се тие ?
фала позз

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Шо е проблемо со чатот зш неможам да се логирам....??????:toe::toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
139
Поени од реакции
3
Dosta od zetvta za deneska prodadeni 10 kuki na razni kupci:srbi,gayci,hrvati,Spanci,bolivijci i amerikanci imam vkupno 50 gold do sega ima glup narod...Ako saka nekoj da se otkaze od mene neka se otkaze kaj mene vo vesnik ne mu go znam imeto deka stalno se menja.... Sega mi e milo so im gi zemav parite na nasite neprijateli pogotovo grcite i srbite a ako me baniraat ke bidam sreken deka ke bidat donirani vo Narodna Banka na Makedonija...Mozam na mira da pocivam!!!!!!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

А

Ајсшутер

Гостин
Dosta od zetvta za deneska prodadeni 10 kuki na razni kupci:srbi,gayci,hrvati,Spanci,bolivijci i amerikanci imam vkupno 50 gold do sega ima glup narod...Ako saka nekoj da se otkaze od mene neka se otkaze kaj mene vo vesnik ne mu go znam imeto deka stalno se menja.... Sega mi e milo so im gi zemav parite na nasite neprijateli pogotovo grcite i srbite a ako me baniraat ke bidam sreken deka ke bidat donirani vo Narodna Banka na Makedonija...Mozam na mira da pocivam!!!!!!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Донирај ги прво во Црвениот крст веќе ако сакаш да ги донираш парите или барем дел од нив, бидејки не се сеуште државни организации да не ги банираат тогаш ќе биде лошо вака ако бираме подобро Црвениот крст ако случајно го банираат отколку банката во која имаме бајги злато, и гледам бајги си ги истрижал не би требало да те банираат бидејки на нивна одговорност даваат пари без да потпишат договор.

С

Спенсер

Гостин
им зема пари,а не им даде куки а???:pos2::pos2:

Член од
19 септември 2009
Мислења
139
Поени од реакции
3
Abe me zdobolea race od pisuvanje imase use kandidati ama dosta e za deneska i Toni izvini ne sum znael vise na koj pisuvam......hahahahahhaahahahahaha:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom