П
Паган-др
Гостин
Ме интересира дали куќата ако ја купиш во еден регион и само таму ти стои или кај одиш ти и она со тебе :helou:
Оди со тебе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали куќата ако ја купиш во еден регион и само таму ти стои или кај одиш ти и она со тебе :helou:
Малце е глупо што куќата иде со тебе...-.-
Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.
Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.
Провери си таму.
ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...
него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...
Провери си таму.
ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...
него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...
Едит-> исто и украина и италија го напуштиле PEACE сојузот... што се случува??
http://www.erepublik.com/en/article/countries-resigning-from-peace-1031944/1/20
Пис се распаѓа.. Сеа и Франција ќе го напушта!
Сеа најверојатно ќе биде создаден нов сојуз : Србија, Русија, Унгарија,Турција и можеби и Иран , а за со малите државички незнам што ќе биде ...
Фала.
Украина одамна го напушти Peace инаку за зделката не е проблем стално го пљачкам вака ама заборава дека му должамвистина е.
Намерно го направија тоа распаѓањето ќе видиш што ќе стане сега со покачување на МПП-то за ЕДЕН, а за малите држави 1-2 алијанси со појаки држави и готово.
Па не им исплаќаше над 20 земји по 100 голд со секоја тоа се 2000 голд месечно само за МПП што е премногу!
многу слабо платено градежништво во русија:nesvest:неможам да опстанам само за храна...и зошто чатото не ми го подига и у форумот уште никој не ме одобрува:nenene: