Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
Одбанирани се сите акаунти и организации ! Значи пренесете и на Тонех и на Мартин Давитковски и на сите др. шо се банирани...

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Одбанирани се сите акаунти и организации ! Значи пренесете и на Тонех и на Мартин Давитковски и на сите др. шо се банирани...
Имаше доста вакви играчи со високи левели кои беа банирани.. Па ако сега се навистина одбанирани, пренесете им !

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кур, баниран сум.

Член од
1 јули 2009
Мислења
61
Поени од реакции
0
Луге го давам мојот акаунт 24 лвл кој го сака нека писе пп само побрзо зашо не го играм,година ипол го иам играно без престан,пишете да не ми умре за џабе

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Луге го давам мојот акаунт 24 лвл кој го сака нека писе пп само побрзо зашо не го играм,година ипол го иам играно без престан,пишете да не ми умре за џабе
Моеш после да го оживееш мислам.
И ја го баталив мојот,25 левел мислам бев,ко ќе ја додадат Македонија некад ќе почнам може па да го играм....

Член од
26 јануари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
3
Играв еРепублик додека не се изнервирав заради со не додаваат еМакедонија... Еве една слична игра www.simrepublic.com, ја има и македонија :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ова V2.0 не личи на ништо.Тотално срање.Ем економијата ја упропастија,ем битките ги упропастија.Се.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не е само ради Македонија. Едноставно безвезе изглеа сеа. Некако пре ја усложнија. Нема веќе цакички на играта, и поише време од денот и посветеност бара.
Не смееше да се исполира таков систем. Тоа ти е ко да ги исполираш баговите на cs 1.6 кога сите знаат дека “цаките“ се оние што го прават играчот поискусен.

М

Мартин`

Гостин
Идиоти се стварно се гледа дека неможат никако да ја средат играва секој ден ги хакираат и им прават проблеми ама ако така им требаше кога незнаат уопште како да ја организираат играта уште не средиле основни работи како аватари кои автоматски си маваат zoom а пуштаат официјална верзија, друга причина плус уште не направиле асален тим за одговарање на тикети ја пуштаат официјалната верзија. На последните избори имаше само 32.000 гласачи еве да речеме дека има уште 8.000 највеќе што не гласале воопшто тоа е претерано мала бројка и да уште им стои она на сајтот 349.000+ active citizens они ги рачунаат сите што некогаш се регистрирале во играва и мислат некого ненормален ќе прават.

Еве дури играчите почнаа да праќаат масовни пораки заради v2 модулот на нивните главни спонзори инаку имаат земено околу 3.000.000 € (со зборови три милиони евра) за развивање на играва првен им дадоа 200.000 илјади евра откако добро им тргна повторно земаа 550.000 илјади евра и се убаво си траеше заработката им беше одлична се додека на главниот шеф Alexis Bonte му дојдоа малку парите што е директор на фирма со 3 канцеларии во светот (Ирска, Мадрид, Романија) и каде што има 30 вработени луѓе и не реши да земе уште еден кредит но овојпат дури 2.000.000 милиони евра од компанијата AGF Private Equity и тогаш ја упропастија играта, војни толку интересни нема, играчите полека си заминуваат и како ќе ги враќаат парите јас ставарно незнам.

Се надевам дека ќе направат слична игра озбилни луѓе со интересна графика и многу подобрена па сите ќе избегаат таму, по можност да биде некој про Македонски подржувач па и ние да добиеме земја од почетокот.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom