Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дајте некој да се борам :) и дај кажете како да барам борби сам досаден ќе ви станам:pos2:

дајте некој да се борам :) и дај кажете како да барам борби сам досаден ќе ви станам:pos2:

Гледај сликата подоле кај 1 имаш војни, случувања кои се во твојата држава ако има некои свежи како 22 часа, и слично можеш да се бориш ако не ќе одиш на 2-ка International и таму ги гледаш само првите 5 значи можеш да се бориш само на тие на коишто Турција е сојузник зошто си таму, пример на првата битка таму Latvia attacked Samogitia, Lithuania кликаш на неа после Go To Battlefield и се тепаш, ако на првата листа со 5 нема активна битка одиш More events и бараш некоја.

fddd.jpg

Ај снајди се сеа и пиши дали си се борел.

Нема проблем, уживај иначе имаме нов играч Hristijan Bozinoski т.е Б о ж и н о на форумов е пишан додадете го како пријател и помагајте ако треба јас му пратив храна за почеток.

Congratulations, you have reached experience level 20 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 21 you need 3000 experience points.

КооооООООооонечно!

Поздрав до сите е-македонци!:).И јас од вчера почнав со играва па полека ве додавам сите од тука за пријатели,иначе никот ми е blackeyed87 па прифатете ме ако сакате:smir:

Поздрав до сите е-македонци! :D.И јас од вчера почнав со играва па полека ве додавам сите од тука за пријатели,иначе никот ми е blackeyed87 па прифатете ме ако сакате:smir:

Друже силава ти е катастрофа подобро почниси од поново со 50 сила регистрирај се одново, по можност преку линков и почни да играш уште првиот ден се качува 2-3 левел, ќе ти пратам јас храна на овој имаш само 13 сила.

Друже силава ти е катастрофа подобро почниси од поново со 50 сила регистрирај се одново, по можност преку линков и почни да играш уште првиот ден се качува 2-3 левел, ќе ти пратам јас храна на овој имаш само 13 сила.

ок,али како да го избришам акаунтов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom