Играта вреди не знам зошто би сакал сторија некој да ти раскажува земи играј ја...да му еб*м матер Fallout 3 една од најдобрите игри за 2015 и не беше најдобра ради добрата конкунренција оваа година само на јутуб види колку клипови има за гејмплеј, дискусии и сл...значи хајпот беше голем и горе доле играта ги исполни очекувањата не знам дали си ги играл претходните ако си нов во оваа франшиза сигурно ќе ти биде врв ако не, можеби ќе имаш забелешки ама нема да зажалиш за ниту една секунда што си ја поминал играјќи ја...така да славај торентот или опрчи се 50-60 еур и уживајИма некој што ја има играно играта Fallout 3 да ми каже што се работи во играта , сторија па да знам дали да ја спуштам да ја играм
nema veze hajpot bil golem hahahhaОн праша за Fallout 3 не за Fallout 4.
Значи нова игра е со нова сторија и такви работи.PC верзија на Resident Evil 0- игра направена на времето за Нинтендо, по приказната е prequel на кецот, ја имам поиграно малце на емулатор пред 2-3 години ама не беше ич стабилен и не ја завршив.
GLaDOS is love, GLaDOS is lifeThe Cake Is a Lie
Играва е од нинтендо гејмкјуб инаку е одлична олдскул као првите игри на Шинџи Миками. Со подобрена графика сега мада и на нинтендо беше одлична и си можел преку делфин емулатор на пц да ја играш...Прва од типот на резидент ивл со два лика у исто време да играш...Значи нова игра е со нова сторија и такви работи.
Со оглед на тоа дека до сега ги имам свртено сите Resident Evil игри, ќе ја изиграм и оваа.
Ептен голем фан сум на играта, до 4ката си тераа многу ѕверски, али после ја посраа.