somebody you used to know
Модер.
- Член од
- 10 октомври 2012
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 15
Не.Добро бе планираат некад да ја пуштат Red Dead Redemption за на PC.....ептен ми се плеска ваков стил на игра неам играно од GUN .
Не.Добро бе планираат некад да ја пуштат Red Dead Redemption за на PC.....ептен ми се плеска ваков стил на игра неам играно од GUN .
Simcity is my lucky guess... не верувам дека има многу игри во кој преовладува женскиот пол... можеби флеш игрите како dinner dash и слични... но симсити мислам дека има најголем број на женски играчи.. дали се побројни од машките незнам...Moze li da mi nabroite koi igri gi igraat najmnogu zenskite,odnosno vo koi igri ima poveke zenski igrachi otkolku mashki?
Па нели излегува на крајот на месецов ? Ја пуштија предвреме?Ја купи ли некој Thief?
Па ти викам не знам, ама би требало да е само тоа променето, оти ако се сеќавам кога испадна пред некоја година ПЦ веризјата беше доста лита, со бледи текстури, без маус подршка, со ниска резолуција.Ахам, значи во поглед на приказната и gameplayот е иста како обичната верзија, само што графиката е подобрена?