Општи дискусии за игри

Член од
22 мај 2012
Мислења
109
Поени од реакции
34
Moze li da mi nabroite koi igri gi igraat najmnogu zenskite,odnosno vo koi igri ima poveke zenski igrachi otkolku mashki?:coffee:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Moze li da mi nabroite koi igri gi igraat najmnogu zenskite,odnosno vo koi igri ima poveke zenski igrachi otkolku mashki?:coffee:
Simcity is my lucky guess... не верувам дека има многу игри во кој преовладува женскиот пол... можеби флеш игрите како dinner dash и слични... но симсити мислам дека има најголем број на женски играчи.. дали се побројни од машките незнам...

Член од
22 мај 2012
Мислења
109
Поени од реакции
34
И јас незнам зошто дури и во виртуелниот свет мажите доминираат за разлика од женските.o_O
Не сум ја играл али ќе се уклучам во таа игра да видам што игра е.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.267
Double Dragon Neon обожавам вакви 2д игри.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Незнам што ми текна почнав да ги вртам Resident Evil сите делови, почнав од првиот, го завршив него, вториот и третиот дел. Кога отидов да барам торент за четвртиот налетав на обична верзија која што е негде 3GB и налетав на Ultimate HD Edition што е негде 10GB. Ќе може некој да ми каже која е разликата?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Таа Ultimate е нова испадна пред некоја недела, не сум ја пробал лично но би требало да се работи за подобрена верзија со нови, поостри и поквалитетни структури, подршка за појака резолуција и слични такви работи.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Ахам, значи во поглед на приказната и gameplayот е иста како обичната верзија, само што графиката е подобрена?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ахам, значи во поглед на приказната и gameplayот е иста како обичната верзија, само што графиката е подобрена?
Па ти викам не знам, ама би требало да е само тоа променето, оти ако се сеќавам кога испадна пред некоја година ПЦ веризјата беше доста лита, со бледи текстури, без маус подршка, со ниска резолуција.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Поради заминување во странство :)D):

Шиткам кантер, поволно. Моментално е 10.99 €

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom