- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.189
- Поени од реакции
- 10.206
Тоа би било интересно. I'm in, if you are in.И јас само што ја завршив, ние заедно да не ја гледавме?![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Сега да не ја гледаме заедно и La Casa de Papel, temporada 5?
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Тоа би било интересно. I'm in, if you are in.И јас само што ја завршив, ние заедно да не ја гледавме?![]()
Ееее, ништо, изгледа јас излегов од собата веќеСега да не ја гледаме заедно и La Casa de Papel, temporada 5?![]()
Aм утре излегува сезоната де.Ееее, ништо, изгледа јас излегов од собата веќе![]()
Аааа, па може заедно ќе ја гледаме и таа, мислев во моментов гледашAм утре излегува сезоната де.![]()
Срцки се.Ова ми се свиѓа.![]()
Кај баба знам се одеше на викенди кога си малСрцки се.
Само шо оваа има дете.
Јас ја гледам See. Одлична е.See ја гледа некој??
ова се чека
мхм
Тоа да не е некоја наша серија Ѕее. Само во нашиот јазик има буква Ѕ.See ја гледа некој??
ова се чека
мхм
Мене па Into the Night ми е добра. Не е нешто којзнае што ама дејството се движи брзо, епизодите се релативно кратки и те тера да дознаеш што ќе се случи следно.Излезе и втора сезона од белгискана Into the Night (серијата од која што снимаа полани некоја сцена на скопскиот аеродром). Првата сезона мене ми беше добра и доби 7/10, али вторава ко сапуница, 4/10 за втората сезона.
Прочитав и некоја статија за The Chair со Сандра Ох од Killing Eve, али после 2 епизоди ме уби од досада, a 30 минути епизода е и треба да е comedy/drama.![]()
Има некоја сцена снимено од првата сезона. Ниедна нормална држава не им давала комплетно да затворат аеродром за снимање на серијава, ама ние не сме од тие нормалните.Мене па Into the Night ми е добра. Не е нешто којзнае што ама дејството се движи брзо, епизодите се релативно кратки и те тера да дознаеш што ќе се случи следно.
А од кај тоа дека снимале на скопскиот аеродром?