Општи дискусии за ТВ серии

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.189
Поени од реакции
10.206
И јас само што ја завршив, ние заедно да не ја гледавме? :D
Тоа би било интересно. I'm in, if you are in. :D (y)

Сега да не ја гледаме заедно и La Casa de Papel, temporada 5? :LOL:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.189
Поени од реакции
10.206
See ја гледа некој??

ова се чека

мхм

Тоа да не е некоја наша серија Ѕее. Само во нашиот јазик има буква Ѕ. :D

Иначе интересно серијалче е германсково How to sell drugs online. Го има на Нетфликс.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.189
Поени од реакции
10.206
Излезе и втора сезона од белгискана Into the Night (серијата од која што снимаа полани некоја сцена на скопскиот аеродром). Првата сезона мене ми беше добра и доби 7/10, али вторава ко сапуница, 4/10 за втората сезона.

Прочитав и некоја статија за The Chair со Сандра Ох од Killing Eve, али после 2 епизоди ме уби од досада, a 30 минути епизода е и треба да е comedy/drama. :(

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.414
Излезе и втора сезона од белгискана Into the Night (серијата од која што снимаа полани некоја сцена на скопскиот аеродром). Првата сезона мене ми беше добра и доби 7/10, али вторава ко сапуница, 4/10 за втората сезона.

Прочитав и некоја статија за The Chair со Сандра Ох од Killing Eve, али после 2 епизоди ме уби од досада, a 30 минути епизода е и треба да е comedy/drama. :(
Мене па Into the Night ми е добра. Не е нешто којзнае што ама дејството се движи брзо, епизодите се релативно кратки и те тера да дознаеш што ќе се случи следно.

А од кај тоа дека снимале на скопскиот аеродром?

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.189
Поени од реакции
10.206
Мене па Into the Night ми е добра. Не е нешто којзнае што ама дејството се движи брзо, епизодите се релативно кратки и те тера да дознаеш што ќе се случи следно.

А од кај тоа дека снимале на скопскиот аеродром?
Има некоја сцена снимено од првата сезона. Ниедна нормална држава не им давала комплетно да затворат аеродром за снимање на серијава, ама ние не сме од тие нормалните.

Инаку реков првата сезона беше интересна и ми се допадна, втората веќе со војниците, бункерот, курчење на поединци, изјавување љубов за една недела од упознавање... направија да личи на сапуница.

Kajgana Shop

На врв Bottom