Општи дискусии за ТВ серии

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Ќе ве замолам да внимавате со коментари за серијава. Следна ми е за гледање па не би сакал да го замразам копилето што ќе ме спојлне.
Ви благодарам. :smirce:
Ве известуваме дека вашата молба е примена и ќе биде проследена до надлежните органи.
Секое добро! :cool:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.846
Поени од реакции
36.900
Ја гледа ли некој His Dark Materials? Може ќе изгледа ова како непопуларно мислење, зашто е по малку детска, ама од жанровите авантура и фантастика во моментов е најдоброто нешто на телевизија, според мене. Дури повеќе и од The Witcher ми се допаѓа. Едвај чекам да дојде четврток за нова епизода.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.846
Поени од реакции
36.900
Јас планирам да ја почнам, откако ќе ја завршам Boardwalk Empire.
Предобра е! И првата сезона беше супер, само познато ми беше дејството зашто го имам гледано Golden Compass. Ама вторава сезона е врв! Се надевам дека ќе ти се допадне.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.789
Поени од реакции
1.700
Ја гледа ли некој His Dark Materials? Може ќе изгледа ова како непопуларно мислење, зашто е по малку детска, ама од жанровите авантура и фантастика во моментов е најдоброто нешто на телевизија, според мене. Дури повеќе и од The Witcher ми се допаѓа. Едвај чекам да дојде четврток за нова епизода.
Ја гледам јас, првата сезона ми беше малку досадна во почетокот но сега го забрзува темпото и станува поинтересна.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Предобра е! И првата сезона беше супер, само познато ми беше дејството зашто го имам гледано Golden Compass. Ама вторава сезона е врв! Се надевам дека ќе ти се допадне.
Го имам гледано Златен компас пред десетина години и го паметам ко добар филм.
Ќе видиме каква е серијата, мада кога е HBO во прашање, ретко кога прават лоши серии.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ja gledav nekni na HBO ama da, mnogu detsko izgleda. Baska nemam ni citano. Bi se nafatil spored tvojot komentar ama pa i witcher ne bese nekoj standard...

Mozebi. Watchman ja pocnav, znam ja imas gledano... Celo vreme li e za crncive, malku mi e dobra ama mnogu cesto cringam. A me znaes deka ne mi smeta mnogu mene black lives matter, lgbt i sve ostalo poradi koe ne spie @Beric Dondarrion

Член од
7 април 2015
Мислења
2.789
Поени од реакции
1.700
Го имам гледано Златен компас пред десетина години и го паметам ко добар филм.
Ќе видиме каква е серијата, мада кога е HBO во прашање, ретко кога прават лоши серии.
BBC е продукцијата, НВО е дистрибуција за САД заедно со Хулу, и Европа.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Ja gledav nekni na HBO ama da, mnogu detsko izgleda. Baska nemam ni citano. Bi se nafatil spored tvojot komentar ama pa i witcher ne bese nekoj standard...

Mozebi. Watchman ja pocnav, znam ja imas gledano... Celo vreme li e za crncive, malku mi e dobra ama mnogu cesto cringam. A me znaes deka ne mi smeta mnogu mene black lives matter, lgbt i sve ostalo poradi koe ne spie @Beric Dondarrion
И мене ми беше напорна со црнечкото плачење како се обесправени, а не сум расиста, али добро се развива сценариото епизода по епизода што на крај и веќе не ми ни сметаше тоа кукање.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
не се пропушта тоа одлична е серијата

30 парички ја зирна или не гледаш хорори ? :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.846
Поени од реакции
36.900
Не дека Witcher беше некој стандард, ама од новиве серии од тој жанр беше најфалена, а мене, искрено, вторава сезона на HDM ми е многу подобра. Да, делува детски, впрочем и Golden Compass е исто - детски, ама има некоја тензија која не ме остава да трепнам и едвај чекам да излезе нова епизода. Плус, и визуелно е бонбона. Башка, ни јас немам ништо читано, ама го имам гледано Golden Compass, а тој е буквално идентичен со првата сезона од серијава (обработка на првиот дел од серијалот на Филип Пулман со истиот наслов).

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.846
Поени од реакции
36.900
Да, и мене ми сметаше тој дел од пропагандата, и плус - првите 6 - 7 епизоди ништо не разбрав, ама на крајот ко да се подоправаат во тој поглед, и еве сега ко пиша ти за црнците, мораше да се вратам малку назад за да ми текне што беше филмот со нив. Што значи, тој момент не ми го расипал крајниот впечаток.
Автоматски споено мислење:

@Zlatikevichius како тебе те означувам, а горе пишува @Джонтра Вохохолта не разбирам ?
Е тоа не знам. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom