На Elite мислев. Во темата за 13 Reasons Why си пишав што имав да пишам.13 Reasons Why
13 причини зошто е книга од 2007 година, напишана од Џеј Ашер. По оваа книга е снимена и серијата 13 причини зошто, што излезе на Нетфликс на 31 март 2017. За што се работи? Клеј Џенсен, срамежлив средношколец, по враќање од училиште наоѓа мистериозна кутија пред врата. Содржи 7 касети кои ги...forum.kajgana.com
Јас го прелистав шоуто вчера, али видов дека немаш ставено статистики, па решив да те почекам.Во неделата ги доделија Primetime Emmy наградите за оваа сезона, ама никој ништо не постираше:
Прегледај го приврзокот 218131Прегледај го приврзокот 218132Прегледај го приврзокот 218133Прегледај го приврзокот 218134Прегледај го приврзокот 218135
Game of Thrones имаше цели 14 номинации, а му дадоа само 2 ЕМИ-ја. И Netflix потфрлија максимално - од 30 номинации, успеаја да земат само 4 ЕМИ-ја. Amazon Prime испадна поуспешен од нив, со 7 ЕМИ. Мора да се види оваа Fleabag што чудо е. Ама во последно време толку ме мрзи да симнувам серии...
Pose не би ја пуштил, искрено.Имаат тенденција да даваат Еми награди на новаци, и мене не ми е гледана Флибег ама доста ја фалат исто така и оваа Посе и Фосе/Вердон не сум ги гледал.