- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.220
- Поени од реакции
- 8.328
Одлична!Излезе на торенти и нетфликс Unbelievable, се работи за драма инспирирана од вистинска приказна за девојче кое што обвинува дека е силувано. Има позитивни критики и по една изгледана епизода серијата ми се чини солидна.
Оди бричи се.Кој го препорачал "The Leftovers" у темава,му посакувам првите 3 минути од пилотот на рипит да му се вртат.
Полоша и ужасно замарачка пилот епизода у секој поглед - неам начекано до сеа.
Серијата е маестрална ама ако сакаш шематски серии не е за тебе.Кој го препорачал "The Leftovers" у темава,му посакувам првите 3 минути од пилотот на рипит да му се вртат.
Полоша и ужасно замарачка пилот епизода у секој поглед - неам начекано до сеа.
Најди ми зелено џамче.Оди бричи се.
Можеби е маестрална во текот на тие 3 сезони,но пилот епизодата е хаотично едитирано со досаден дијалог.Серијата е маестрална ама ако сакаш шематски серии не е за тебе.
Третата, прогнозирам: who killed Polo. И на крај - сите виновни.Имаш вкус не викам не. Естерче.
Не гледам 13 reasons why, ама втората сезона на Elite ја смачкав за два дена. Добра беше и оваа сезона, едино последната сцена ме разочара.
Штом така заврши втората, трета сезона гарант ќе ја усерат.
Редно време е ко сам не се отепаТретата, прогнозирам: who killed Polo. И на крај - сите виновни.![]()
Убеден бев дека имаше тема, ама ете не можам да ја најдам, па затоа тука. Многу е јако да ја изгледаш трета сезона од 13 Reasons Why (знам, тешко е, ама некако да стиснеш заби и да собереш сила, се завршува) и одма после неа, втора сезона од Elite. Практично истата серија е, само во друг сетинг и на различен јазик, ама чувството е ко да си излегол од Југо и да си влегол во најнов Мерцедес. Толку!
Иии, btw, I'm in love again!![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 217487
Прегледај го приврзокот 217488