Општи дискусии за ТВ серии

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
За еден месец нема да ја изгледам цела серија. Колку е претплатата?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
За еден месец нема да ја изгледам цела серија. Колку е претплатата?
Зошто да не? По 15-20 минути траат епизодите.

300 ден месечно е најевтината претплата, со тоа што можеш да ја делиш и со друг, зашто дозволено е истовремено гледање на 2 екрани.

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
300ден се 4 пива, да ги дадеш за серија да гледаш не бива таа работа
ќе ги најдеш на торент некаде

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Не можам на торент да ја најдам никако. А порано ги имав симнато сите 5 сезони ама ги избришав оти немаше превод за 90% од епизодите.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.377
Поени од реакции
4.922
Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Russian Doll нова серија на Наташа Леоне (Ники од Оринџ ис тхе њу блек), црна комедија каде главниот лик постојано го живее истиот ден и на крајот секогаш умира и се рестартира на истото место. Брилијантна изведба на Наташа, ликот го изгради до максимум. Серијата е на Нетфликс и има 8 епизоди по 30 минути.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Толку е добра последната сезона на The Americans? Ова е една од ретките серии што ги прекинав бидејки мислам дека премногу јас продолжија.
Екстра серија од почеток до крај,барем за мене.

Член од
21 јануари 2018
Мислења
34
Поени од реакции
34
Russian Doll нова серија на Наташа Леоне (Ники од Оринџ ис тхе њу блек), црна комедија каде главниот лик постојано го живее истиот ден и на крајот секогаш умира и се рестартира на истото место. Брилијантна изведба на Наташа, ликот го изгради до максимум. Серијата е на Нетфликс и има 8 епизоди по 30 минути.
Голема препорака и од мене.

JohnKav

Комедијант
Член од
18 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
8
Луѓе никако не можамда најдам торент или онлајн да ја гледам Стаклен Дом/Glass Home бугарската серија. Ако имате некој линк или торент плиз хелп ми :) убав ден

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Нз дали ја има некој спомнато но Deadly Class нова серија на СајФај каналот, после фришко изгледана 5 епизода можам да ја препорачам (посебно 5тата епизода, можеби најдобрата епизода што ја имам гледано оваа година). Според мене подобра е од Умбрела Академија иако уште не сум ја завршил неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom