Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
За еден месец нема да ја изгледам цела серија. Колку е претплатата?

За еден месец нема да ја изгледам цела серија. Колку е претплатата?
Зошто да не? По 15-20 минути траат епизодите.

300 ден месечно е најевтината претплата, со тоа што можеш да ја делиш и со друг, зашто дозволено е истовремено гледање на 2 екрани.

300ден се 4 пива, да ги дадеш за серија да гледаш не бива таа работа
ќе ги најдеш на торент некаде

Не можам на торент да ја најдам никако. А порано ги имав симнато сите 5 сезони ама ги избришав оти немаше превод за 90% од епизодите.

Не можам на торент да ја најдам никако. А порано ги имав симнато сите 5 сезони ама ги избришав оти немаше превод за 90% од епизодите.
Ти пратив пп.

Russian Doll нова серија на Наташа Леоне (Ники од Оринџ ис тхе њу блек), црна комедија каде главниот лик постојано го живее истиот ден и на крајот секогаш умира и се рестартира на истото место. Брилијантна изведба на Наташа, ликот го изгради до максимум. Серијата е на Нетфликс и има 8 епизоди по 30 минути.

Толку е добра последната сезона на The Americans? Ова е една од ретките серии што ги прекинав бидејки мислам дека премногу јас продолжија.

Екстра серија од почеток до крај,барем за мене.

Russian Doll нова серија на Наташа Леоне (Ники од Оринџ ис тхе њу блек), црна комедија каде главниот лик постојано го живее истиот ден и на крајот секогаш умира и се рестартира на истото место. Брилијантна изведба на Наташа, ликот го изгради до максимум. Серијата е на Нетфликс и има 8 епизоди по 30 минути.

Голема препорака и од мене.

Луѓе никако не можамда најдам торент или онлајн да ја гледам Стаклен Дом/Glass Home бугарската серија. Ако имате некој линк или торент плиз хелп ми :) убав ден

Нз дали ја има некој спомнато но Deadly Class нова серија на СајФај каналот, после фришко изгледана 5 епизода можам да ја препорачам (посебно 5тата епизода, можеби најдобрата епизода што ја имам гледано оваа година). Според мене подобра е од Умбрела Академија иако уште не сум ја завршил неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom