Општи вело муабети, прашања, совети

С

Спенсер

Гостин
има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2:)??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2:)??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи
па нормално дека ќе ти дадат попуст кога го сервисираш на секој 3 дена :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Добар е добар само аларм му вради хехе. Инаку јас би одел побеќе на нешто вакво

ЦцЦ каков е точаков :vozbud::vozbud::vozbud: да го имам дома по чели денови ќе се возам :vozbud::vozbud::vozbud:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
[/IMG]

Oд денеска на водно.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
so mobilen se slikani?
deka i so fotografija se bavam moze da se dogovorime nekad da te slikam:) mislam ako sakas i za mene plus iskustvo

С

Спенсер

Гостин
некој???барем да ми предложите сервис и локација и цена да кажете...

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
so mobilen se slikani?
deka i so fotografija se bavam moze da se dogovorime nekad da te slikam:) mislam ako sakas i za mene plus iskustvo
да да, со нокиа 6220 класик, 5 мегапиксели.. ама се приметува одма..:D

Инаку да , може.. кажи само кога си послободен да напраиме една фотосесија:D

Член од
3 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
A pazete go ova,
http://sportypal.com/Workouts/Details/11710

ova e od sharski vodi, napraveno so http://www.sportypal.com na nokia N78, neverojatno mnogu dobra aplikacija za mobilen, gi ima istite funkcii kako garmin uredite, "samo" shto razlikata e toa shto e besplatna.
Znachi edinstveno shto vi treba e da imate GPS na mobilniot, ja instalirate, ja startuvate, vozite, vo meguvreme moze da sledite kade se naogate i site informacii za toa so koja brzina se dvizite, kolku imate pominato i.t.n. i na kraj samo potrebna vi e konekcija za da se konektirate so nivniot web sajt za da ja aploudavate trakata so site informacii. Ima nekoj drug shto veke ja ima koristeno aplikacijava?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Добра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Многу обожавам,скоро секој ден возам:smir:

Член од
3 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Добра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:
fala fala, vredese sekoj pominat kilometar, neverojatna priroda, nasekade mali vodopadi, patekata e mnogu dobra, bez mnogu nagornini, za naredna godina koga ke ima povtorno Sharski vodi, ne se ni razmisluvajte dali da odite, neshto shto ednostavno mora da se izvozi

Borce Volkovo

Переднија
Член од
6 јули 2009
Мислења
83
Поени од реакции
1
многу сакам да возам точак ама по последно време многу ми се расипува

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па купи си нов некој посаглам.
Другар ми последниве 2 години што вози Амеба Хусар помина еве 7 000км и само 2 пара гуми смени :helou:

BTW ме интересира функционираат ли вакви страни и за кај нас ?

http://www.ioffer.com/i/Durable-Bike-Bicycle-Foam-Handle-Bar-Grips-Blk-Red-106338125

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Точакот порано слабо го користев а сега овој месец со Александра одиме на малку подалеки дестинации па интересно ми е. Утре т.е денеска пак ќе возиме.

Член од
6 јули 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
Точакот порано слабо го користев а сега овој месец со Александра одиме на малку подалеки дестинации па интересно ми е. Утре т.е денеска пак ќе возиме.
Така требааа Кети :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom