С
Спенсер
Гостин
има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2
??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
па нормално дека ќе ти дадат попуст кога го сервисираш на секој 3 денаима ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи
ЦцЦ каков е точаков
некој???барем да ми предложите сервис и локација и цена да кажете...има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи
да да, со нокиа 6220 класик, 5 мегапиксели.. ама се приметува одма..so mobilen se slikani?
deka i so fotografija se bavam moze da se dogovorime nekad da te slikammislam ako sakas i za mene plus iskustvo
fala fala, vredese sekoj pominat kilometar, neverojatna priroda, nasekade mali vodopadi, patekata e mnogu dobra, bez mnogu nagornini, za naredna godina koga ke ima povtorno Sharski vodi, ne se ni razmisluvajte dali da odite, neshto shto ednostavno mora da se izvoziДобра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:
Така требааа Кети :back:Точакот порано слабо го користев а сега овој месец со Александра одиме на малку подалеки дестинации па интересно ми е. Утре т.е денеска пак ќе возиме.