Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Каде можат да се купат дресови кај нас?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Зависи какви дресови сакаш :)
Имаше у Беверли трговскиот една продавница за бајкерска опрема(претежно за road bikes) што незнам како се викаше, најдоле е од надворешна страна (накај рамстор што гледа, таа страна), ке ја видиш има и точаци извадено надвор. Таму имаш дресови 100%, само проблем е што незнам дали работи уште ова :) ама би требало да работи.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Барам само горен дел од дрес, да е со долги ракави за по есен да ми одговара. Некоја црно-црвена или црно-сива комбинација би ми одговарала, и да знам барем некоја приближна цена колку одат. Ако некој знае нешто повеќе нека пише, а јас ќе гледам да наминам овие денови во Беверли :smir:

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Во Беверли продавницата веќе не работи и е преселена од спротивната страна на Иво Рибар Лола. Значи од страната на КАМ Маркет па кого го интересира нека погледне.

Што се однесува за дресовите нема поделба на roadbike и mtb дрес. Разликата е во roadbike тим и mtb тим ништо повеќе. Материјалот за изработка на дресовите е ист. Цена за горни дресови со кратки ракави се движат од 1800 - ........(во зависност од продавница и произведувач/тим) додека дресовите со долги ракави се движат од околу 3000 - ...........(важат исти критериуми).

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ауууу 3000+ ден :nerv:
Јас пред 3 години купив горен дрес со долги ракави 1200 беше, ќе го сликам па ќе поставам слика.:uvo:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
neznam ja po net so gleam od kaj bugarive se naogjaat za nakaj 10-20 evra od sprint

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па толку и се само кај нас секој сака преку леб погача :uvo:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Еве какви беа на времето за 1200 денари дресови со долги ракави

С

Спенсер

Гостин
зашто кога кочам со предна ми свири??? како да го направам?? имам обични кочници

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Во Скопје мислам дека скоро секоја продавница која е за точаци, располага и со дресови и шорцеви. Постојат и скапи, постојат и ефтини, само треба да ги најдеш.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Бев денеска да погледам дресови со долги ракави малку подолу од владата. Немаат баш избор дека е лето а цените се како што прогнозиравте 2990 + ден :vozbud:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Добра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:

Минатата беа 95км.. од попова шапка до село Вруток :D завршив со првата група бајкери , и гума дупнав на 300 метри од крајот:D хехехе.. али стварно е најдобра можна дестинација за возење.. инаку четвртокот бев на осогово (месност шталковица - турски рудари) и мноооооооооогу добро си поминав. добри кондициони вожњи , и добар и мнооогу брз спуст.. немаше GPS reception горе инаку ќе имав и јас податоци од спорти пал.

еве некоја слика да видите како се возеше по карпи:D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Баш е супер на ваков терен да се вози. Треба малку и техника не само кондиција плус интересни пејзажи и природа. Топ :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom