Moжеби е физички изфорсиран манекен, но улогите изиграни му се ѕверски. Големите филмови го прават голем. Добар е.а и не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Не се слагам баш со ова... Види го на пример во 12 monkeys која ѕверотиња ене знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Се заебаваш, нели?а и не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Edward Norton, Christian Bale и женско Rachel Weisz.
--- надополнето ---
Moжеби е физички изфорсиран манекен, но улогите изиграни му се ѕверски. Големите филмови го прават голем. Добар е.
Не се слагам баш со ова... Види го на пример во 12 monkeys која ѕверотиња е
Па не можи никој да ми каже дека Бред Пит го бидува за улога во трилери како што ги бидува некои од погоренаведените што ги набројав, има софт, бебешка фаца постојано се вага на неа и некој си шмекерски поглед и израз во принцип му одговараат улоги во драми и романтични драми можеби претерав кога реков дека врска нема но се разбира дека не може никогаш да им конкурира на некои веке докажани трилер глумци видете го Човек во оган, Дежа ву и Американ ганстер со Д. Вашингтон, а и сите трилер филмови со Жан Рено да не зборувам за последната улога на Хит Леџер па тогаш споредете ‘‘глума‘‘ со глума. Но секој не гледа со исти очи , јас се чудев зошто другарка ми се пали на Вилијам Леви , се разбира се палеше на неговите стомачни..Се заебаваш, нели?
Ај погледни го во 'Meet Joe Black', 'Fight club', 'Seven', 'Snatch' и после кажи дали не го бива.
Лично јас и не го гледам по тоа шо е убав, мене АнЖелинчето ми е подобра.