Омилен глумец/глумица

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Gerard Butler глумец а глумица Jessica Alba :smir:

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Омилени глумеци Том Хенкс,Џек Лемон,Валтер Матау,Николас Кејџ,Хемфри Богарт,Кристофер Лојд,Бен Стилер,Чарли Чаплин,Џим Кери,Џери Луис и Дин Мартин а глумици Кристина Ричи:wub: ,Џоди Фостер,Брук Шилдс,Кејт Винслет и Вупи Голдберг

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Кевин Спејси(репрезент психо мастер), Сет Роџен(репрезент смех мастер).

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Оф мори мајко, шо не изнапрочитав, ама ај...

Прво за жените. Немам омилена женска улога, од едноставна причина шо никоја не ме импресионирала посебно во ниеден филм шо го имам гледано. Сериозно. Да, сум гледал добри женски улоги, некои ми биле ептен симпатични, но за да ми станат омилени глумици јок.

Од маживе имам на пример повеќе. На прво место дефинитивно Нортон(види фотос:icon_lol:), на второ би го ставил Расел Кроу... едноставно воодушевен сум од овие двајца. Едвард Нортон го сакам најмногу во мајндафк филмчињата, Расел ме падна на газ во Прекрасен Ум. Кевин Спејси мадафака. Usual Suspects и све е кажано за него.
Други: Бери Пепер, Шон Пен, Клинт Иствуд, Леонардо ДиКаприо... итн, итн...

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Џони Дип, Дензел Вашингтон, Кристијан Бејл, Хју Џекмен, Кристофер Вокен,Роберт Де Ниро, Пачино и Хопкинс, други... Џим Кери, Жан Рено ,Николас кејџ, Џејсон Статам, Едвард Нортон, Хит Леџер ..Женски неам не знам може Мерил Стрип овие новиве уопште не глумат дорбо Анѓелина е исфорсирана преку татко и а и не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.629
Поени од реакции
34.014
Edward Norton, Christian Bale и женско Rachel Weisz.

--- надополнето ---

а и не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Moжеби е физички изфорсиран манекен, но улогите изиграни му се ѕверски. Големите филмови го прават голем. Добар е.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Не се слагам баш со ова... Види го на пример во 12 monkeys која ѕверотиња е :)

I

Intex

Гостин
а и не знам шо се палат толку на Бред пит ако личи на манекен не значи дека е добар глумец врска нема од глума..барем според мене
Се заебаваш, нели?
Ај погледни го во 'Meet Joe Black', 'Fight club', 'Seven', 'Snatch' и после кажи дали не го бива.
Лично јас и не го гледам по тоа шо е убав, мене АнЖелинчето ми е подобра.:P

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ал Пачино,Том Хенкс,Роберт де Ниро и мнооооогу други.
А од жениве Шарлиз Терон:back:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Edward Norton, Christian Bale и женско Rachel Weisz.

--- надополнето ---

Moжеби е физички изфорсиран манекен, но улогите изиграни му се ѕверски. Големите филмови го прават голем. Добар е.
Не се слагам баш со ова... Види го на пример во 12 monkeys која ѕверотиња е :)
Се заебаваш, нели?
Ај погледни го во 'Meet Joe Black', 'Fight club', 'Seven', 'Snatch' и после кажи дали не го бива.
Лично јас и не го гледам по тоа шо е убав, мене АнЖелинчето ми е подобра.:P
Па не можи никој да ми каже дека Бред Пит го бидува за улога во трилери како што ги бидува некои од погоренаведените што ги набројав, има софт, бебешка фаца постојано се вага на неа и некој си шмекерски поглед и израз во принцип му одговараат улоги во драми и романтични драми можеби претерав кога реков дека врска нема но се разбира дека не може никогаш да им конкурира на некои веке докажани трилер глумци видете го Човек во оган, Дежа ву и Американ ганстер со Д. Вашингтон, а и сите трилер филмови со Жан Рено да не зборувам за последната улога на Хит Леџер па тогаш споредете ‘‘глума‘‘ со глума. Но секој не гледа со исти очи , јас се чудев зошто другарка ми се пали на Вилијам Леви , се разбира се палеше на неговите стомачни..

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Госпоѓице :), секој актер има жанр кој што му лежи на неговите актерски способности. Пример, јас неможам Хопкинс да го замислам во некоја комедија, ко што не можам Адам Сендлер да го замислам во Se7en. Кога сме веќе кај Se7en, филмот е трилер, и е класа поопасен од оние три филма на Дензел Вашингтон. Трилер е и 12 Monkeys, тука Бред е ван негови способности, чиста 10ка за глумата.
На Бред Пит му лежат драми, крими драми, комедии, чат-пат трилери итн, сама се поправи, мразам коа ќе ми речат дека Бред Пит бил убаФ и само затоа успеал во филмската индустрија :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Машки глумец би требало да се одлучам меѓу Мартин Лоренс и Еди Марфи!
А меѓу жените немам баш некоја омилена..

Kajgana Shop

На врв Bottom